23 C
Pécs
hétfő, június 24, 2024
KezdőlapZöldZónaFűFaVirágFigyelem, pécsiek, indul az idei Őszi Virágvásár!

Figyelem, pécsiek, indul az idei Őszi Virágvásár!

Idén is szuper árakon lehet különféle örökzöldeket, mediterrán különlegességeket, szezonnövényeket vásárolni október 4-én, pénteken 10 és 17 óra között Pécsett, a Kossuth téren, az Őszi Virágvásáron!

Mint minden évben, Páva Zsolt polgármester ismét kezdeményezte a várossal és a Biokommal közösen a virágvásár megrendezését. A korábbi eseményekhez hasonlóan színes választékkal, nagy területen minden eddiginél több standdal készülnek!

Elmondása szerint azért szorgalmazta a pécsi virágvásárt, hogy a látványos, nem csak hétköznapi növények kiültetésével még szebbé tegyük kertünket, lakásunkat, városunkat.

A Kossuth téren több kertészeti standot alakítanak ki különféle virágokkal, növényritkaságokkal, több forgalmazó és termelő mutatja be növényanyagát.

Minden évben nagy sikert arat a virágvásár

A polgármesteri standon beszerezhetőek lesznek ciprusok, liliomfák, fenyőkülönlegességek, valódi babérok és nagy mennyiségben tulipánhagymák, egyéb gumós dísznövények.

Emellett a többi standon is megjelennek még más mediterrán növények: cédrusok, korallberkenyék, babérmeggyek, illatcserjék, fűszercserjék és sok más érdekesség.

A hagyományoknak megfelelően a mediterrán jelleg mellett helyet kapnak a vásáron a fűszernövények, de széles választékot találhat mindenki szezonális virágokból, árvácskákból, krizantémokból is.

A polgármesteri stand a tavalyi alkalomhoz hasonlóan akciós árakkal várja a vásárlókat, de a programhoz csatlakozó, kitelepült virágárusok is kedvezményekkel kedveskednek a vásárlók számára.

Helyszín: Pécs, Kossuth tér

Időpont: 2019. október 4. (péntek) 10–17 óra között.

Képeink a 2016-os Őszi Virágvásáron készültek.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő