Hajókázás a Dráván és a Dunán Eszéktől egészen Bécsig és a Gyerdápi szorosig!

Hirdetés

Valószínű, hogy élete során már mindenki álmodozott egy hajós körútról a legnagyobb folyókon, mint a Dráva és a Duna. Ha máskor nem, akkor bizonyosan, mikor felcsendült a Kék Duna keringő melódiája. (x)

Bizonyára hallott már róla, hogy Eszékre, Újlakra (Ilok), valamint Vukovárra is érkeznek az év során utasszállító hajók, látogatókkal a világ minden tájáról. Mostantól ezt az élményt bárki megélheti eszéki beszállással is.

Keresse fel az Eszéki Idegenforgalmi Közösség irodáit és ajándékozza meg magát és szeretteit egy felejthetetlen hajóúttal Eszéktől Budapestig, Pozsonyig vagy Bécsig az egyik irányba, vagy a másik irányba Vukovár, Újlak, Újvidék, Belgrád felé a Gyerdápi szorosig és a bolgár Vidina városig a Fekete tenger irányába. Az egyik irányba luxus hajóval fog utazni a másik irányba pedig az utazási iroda kényelmes autóbuszával.

A hajó indulása előtt látogassa meg Eszéket és környékét – a horvát Dunamentét!

Egy-két nappal a hajóút előtt, vagy ha jobban megfelel, az utazás befejezése után, javasoljuk, hogy látogassa meg Eszéket, ahol teljes mértékben megtapasztalhatja az európai és horvát dunamenti régió egyik legnépszerűbb úti célját!

A Dráva és a Duna összefolyásától csak húsz kilométerre helyezkedik el Eszék, mely hasonlóan a folyóhoz, rokonszenvesen lelassult. Borvidékek ölelésében fekszik, de söréről a legismertebb!

További információt Eszékről a következő linken találhat: Eszéki Idegenforgalmi Közösség

Kattintson a következő linkre, ahol többet megtudhat Eszék környékéről és a horvát Dunamente látogatásának lehetőségeiről.

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét