21 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapArtFogadj örökbe egy Zsolnay kerámiát!

Fogadj örökbe egy Zsolnay kerámiát!

Elbűvölnek a Zsolnay-negyed kültéri szobrai, a Gyugyi-gyűjtemény műtárgyai vagy a Rózsaszín kiállítás pink szépségei? Szívesen csatlakoznál a kultúra és az örökségvédelem pártoló csapatához? A kedvenc kerámiáidat mostantól virtuálisan örökbe is fogadhatod! A ZSÖK közleménye.

A kezdeményezésről Hummel Márk ügyvezető számolt be részletesen, mint mondta, a vállalatnál bevezetett takarékossági intézkedés mellett alakítottak ki egy olyan támogatói rendszert, amelynek segítségével reményeik szerint növelni tudják a bevételeiket.

– Célunk, hogy a beérkező támogatások révén továbbra is képesek legyünk a különböző korosztályokat képviselő látogatóink számára biztosítani a szabadidő eltöltésének magas szintű és kulturált formáját. Ehhez a misszióhoz keresünk társakat, akik velünk együtt hisznek a kultúra lét- és lélekformáló hatásában – foglalta össze.

Hogyan lehet örökbefogadóvá válni?

  1. Az érdeklődő akár élőben, a negyedben tett séta során, akár az online katalógusból kiválaszthatja a neki tetsző műtárgyat.
  2. Kitölti a tárgy örökbefogadói űrlapját online, vagy személyesen a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában / a Zsolnay Infopont & Shop-ban / a Zsolnay Vendégházban, az ott dolgozó kollégák segítenek mindenben.
  3. Meghatározható az is, milyen összegben szeretne valaki örökbe fogadni.
  4. Rögzíti az űrlapot az „örökbe fogadom” gombra kattintva.

Az örökbefogadás jelképes, így a műtárgy nem mozdítható el eredeti helyéről, ugyanakkor a Zsolnay Örökségkezelő megbecsülésként támogatói oklevelet állít ki a pártfogóknak.

További részletek itt olvashatók.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő