26 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapHírzónaHa nedves az út, vegyük vissza a sebességet!

Ha nedves az út, vegyük vissza a sebességet!

A hétfői vihar megtépázta az országot, négy alkalommal vonultak a baranyai katasztrófavédők viharkárok miatt aznap. Kedden tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat.

Görcsönyben két fa dőlt rá egy garázsra, ezeket a pécsi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították – írták közleményükben.

Pécsett, a Tettye utcában egy veszélyes, elkorhadt fát vágtak ki a vármegyeszékhely tűzoltói, melynek több ága is letörött, veszélyeztetve ezzel az arra járókat.

A sásdi hivatásos tűzoltókat Abaligetre riasztották, miután egy fa forgalmi akadályt okozott, kiérkezésükig a növényt eltávolították. 

Hétfőn délután Sombereken egy személygépkocsi és egy konténerszállító tehergépjármű ütközött, a gépkocsik az árokba sodródtak. Mindkét gépjárműben egy-egy fő utazott, a személygépkocsi sofőrje beszorult a kocsiba. Az autóba szorult személyt a tűzoltók kézi erővel szabadították ki. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. 

Megcsúszott a vizes úton, majd szalagkorlátnak csapódott és közel ötven métert csúszott egy személyautó hétfőn az M60-as autópályán, a babarci lehajtó közelében. Az autóban csak a sofőr utazott, aki sérülések nélkül, önerejéből elhagyta a járművét.

Kigyulladt egy mezőgazdasági épület oldala és tetőszerkezetének egy része Pellérden kedd éjszaka. A pécsi hivatásos tűzoltók eloltották el a tüzet. Az ingatlanban nem tartózkodott senki.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő