Hamarosan érkeznek a kedvezménykártyák a pécsi egészségügyi dolgozóknak

Hirdetés

Megérkeztek a Városházára, és hamarosan elindulnak a címzettekhez a kis kártyák – osztotta meg Facebook-oldalán Péterffy Attila, Pécs polgármestere.

Az ápolók napja alkalmából május 12-én piros szívek kerültek ki a pécsi Városháza ablakaiba, ezzel a szép gesztussal tisztelgett a város az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozók előtt, akik emberfeletti munkát végeztek a járvány alatt (is) ebben a bő egy évben.

Emellett köszönetképp városi összefogással meg is ajándékozzák mind a két és félezer pécsi ápolót, a kedvezményekre jogosító kuponokat pedig – melyeket a pécsi állatkertben, múzeumokban, a Zsolnay-negyedben, a Hullámfürdőben, a Pannon Filharmonikusok egyik koncertjére használhatnak fel – hamarosan kézbe vehetik.

Megérkeztek a kártyák a Városházára

Íme a részletek:

Pécsi Állatkert: a kedvezményre jogosult 200 forintos kísérőjeggyel, családtagjai (legfeljebb 5 fő) pedig 50 százalékos kedvezménnyel léphetnek be egyszeri alkalommal, a kupon június 17-ig használható fel.

Janus Pannonius Múzeum: a kedvezményre jogosult és családtagjai (legfeljebb 5 fő) is 50 százalékos kedvezménnyel léphetnek be egyszeri alkalommal a JPM egy nyitva lévő kiállítására. A lista a jelenleg nyitva tartó egységekről ide kattintva tekinthető meg. A kedvezmény május 17-e és december 31-e között él.

Pécsi Kulturális Központ: a kedvezményezett egy alkalommal 50 százalékos kedvezménnyel léphet be az Anatolij Petrov Uszodába egy hónapig, május 17-e és június 17-e között.

Zsolnay Örökségkezelő NKft.: a jogosult egy alkalommal féláron léphet be a kártyán szereplő helyszínekre június 31-ig.

PSN Zrt. – Hullámfürdő: a kedvezményezett egy alkalommal féláron vásárolhat napijegyet (uszoda, konditerem, szauna). A kupon június 1-től 30-ig használható fel.

Pannon Filharmonikusok: május 30-án a magyar klasszikus zene napjának 18 órakor kezdődő hangversenyére várják az ápolókat a Kodály Központban.

Hirdetés