15 éves a Nevetnikék Alapítvány, kék-sárgába öltöznek az őket ünneplők!

Olvasóink bizonyára tudják, hogy nehéz helyzetbe került a Nevetnikék Alapítvány, amely már 15 éve áll a kórházban gyógyuló beteg gyermekek szolgálatában. Most a csapat különleges, születésnapi kívánságát tolmácsoljuk. 

A beteg gyermekek nevettetői idén 15. születésnapjukra csak azt kérik, hogy biztonságban tudhassák a kórházlátogató programjukat, amihez arra lenne szükségük, hogy 1500 ember
legalább havi 1000 forinttal támogassa tevékenységüket. Így továbbra is esélye lehetne a kis pácienseknek a zenével, bábozással, mesemondással, bűvésztrükkökkel, társasozással, kézműveskedéssel és sok nevetéssel fűszerezett „Nevetnikékes” gyógyulásra a kórházban.

Bárki csatlakozhat születésnapi felhívásukhoz, aki március 31-én egyedül, családjával, barátaival, munkatársaival, diáktársaival együtt

magára ölt valamilyen kék és sárga színű kiegészítőt,

és erről fotót készít, kifejezve együttérzését a kórházban lévő gyermekekkel. A fényképet a Facebookon megosztva, a Nevetnikék Alapítvány oldalát betaggelve kérik közzétenni, ezzel is felhívva a figyelmet az önkéntesen fontos munkájára.

Továbbá azt kérik, hogy akinek van rá lehetősége, egyszeri átutalással vagy havi 1000 forinttal támogassa az alapítvány kórházi beteg gyermekekért folytatott tevékenységét honlapjukon.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés