15 éves a Nevetnikék Alapítvány, kék-sárgába öltöznek az őket ünneplők!

Olvasóink bizonyára tudják, hogy nehéz helyzetbe került a Nevetnikék Alapítvány, amely már 15 éve áll a kórházban gyógyuló beteg gyermekek szolgálatában. Most a csapat különleges, születésnapi kívánságát tolmácsoljuk. 

hirdetés
Uránia Mozi

A beteg gyermekek nevettetői idén 15. születésnapjukra csak azt kérik, hogy biztonságban tudhassák a kórházlátogató programjukat, amihez arra lenne szükségük, hogy 1500 ember
legalább havi 1000 forinttal támogassa tevékenységüket. Így továbbra is esélye lehetne a kis pácienseknek a zenével, bábozással, mesemondással, bűvésztrükkökkel, társasozással, kézműveskedéssel és sok nevetéssel fűszerezett „Nevetnikékes” gyógyulásra a kórházban.

Bárki csatlakozhat születésnapi felhívásukhoz, aki március 31-én egyedül, családjával, barátaival, munkatársaival, diáktársaival együtt

magára ölt valamilyen kék és sárga színű kiegészítőt,

és erről fotót készít, kifejezve együttérzését a kórházban lévő gyermekekkel. A fényképet a Facebookon megosztva, a Nevetnikék Alapítvány oldalát betaggelve kérik közzétenni, ezzel is felhívva a figyelmet az önkéntesen fontos munkájára.

Továbbá azt kérik, hogy akinek van rá lehetősége, egyszeri átutalással vagy havi 1000 forinttal támogassa az alapítvány kórházi beteg gyermekekért folytatott tevékenységét honlapjukon.