20 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapCsemegeÍgy szidják az MSZP-sek a DK-t és Gyurcsányt

Így szidják az MSZP-sek a DK-t és Gyurcsányt

Öldöklő a küzdelem az ellenzék soraiban az elsőségért – többek között ez derült ki abból a hangfelvételből, ami a Magyar Nemzethez jutott el az MSZP egyik kampányeligazításáról. Tóth Bertalan pártelnök és Ujhelyi István EP-kampányvezető szavaiból az is kiderül, hogy egyre mélyül a szakadék a szocialisták és a DK között. 

Lényegében az MSZP feltett célja, hogy 2022-re vezető ellenzéki erővé váljon, ám Gyurcsány Ferenc személye és személyes meggyőződései ezzel szemben állnak.

A volt miniszterelnöknek ugyanis Tóth szerint belső indíttatása, hogy az MSZP-t le kell győzni. Ugyanakkor arról is beszél, hogy a DK számára óriási bukta volt a tavalyi választás, ahol alig érték el az 5 százalékot.

Ujhelyi István szintén kiosztja Gyurcsányt és a DK-t. Szerinte a párt a szocialistákat másolja minden programpontjában, minden lépésében.

Ő az LMP-t is kritizálja, mondván, teljesen zavaros a kép náluk, szerinte a volt képviselőjükkel, Jávor Benedekkel kellene megszólítani a szavazókat, velük növelni az MSZP-s bázist.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő