14 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapPécs AktuálIsmét Pécs legnagyobb játszóterévé varázsolják a Zsolnay-negyedet

Ismét Pécs legnagyobb játszóterévé varázsolják a Zsolnay-negyedet

A Városi Gyereknap alkalmából érdemes lesz Zsolnay Kulturális Negyedet meglátogatni május 26-án 10 és 18 óra között, hiszen remek programokkal készülnek. Extrémsport-bemutató, lufihajtogatás, mászófal, gokart, robotprogramozás, ugrálóvárak és sokféle finomság várja majd a kicsiket.


Kicsiknek, nagyobbaknak és a felnőtteknek is kínál szórakozást ez a nap – ígérik a szervezők, hiszen a tavalyi nagy sikernek köszönhetően ismét lesz ninja sportpálya, ugrálóvárak, óriás csúszda, mászófal és az Élményzóna kötélkertjét is kipróbálhatja majd mindenki.

Itt lesz PanDani és csapata, a PTE-PEAC vívószakosztálya is tiszteletét teszi majd az eseményen, de lehet majd többek között társasozni, sakkozni, kosárlabdázni, csocsózni, pingpongozni és robotokat programozni a Robotika Pécs jóvoltából.

Kitelepül az Ökokuckó, a Tüke Busz Zrt., a KangaKids, és a Tettye Forrásház a vízhez kötődő játékokkal készül, lesznek különféle labdajátékok és számháború is várja a kicsiket.

Akik csendesebb programra vágynak, azoknak a Csillagteraszon könyvekkel készül az Olvasóliget, nem messze tőlük pedig változatos játékokkal a Mosolyország.

Kétszer is lesz Varázsóra látványos fizikai kísérletekkel, a Pirogránit Udvar pedig átlényegül gokartpályává, ahol pedálos gokartokkal lehet versenyezni – írta a ZsÖK közleményében.

Délután érkezik a lufihajtogató mester, Lakatos Norbert, aki 15 és 18 óra között kívánság szerint készíti el a gyerekeknek a luficsodákat. És nem hiányozhatnak a finomságok sem, lesz vattacukor, kürtőskalács, popcorn és megannyi
nyalánkság!


A Gyereknap látványossága a Gravity Academy Extrém Sport Show-ja lesz, melyet két alkalommal is bemutatnak a csapattagok, 13 és 16 órakor a Ginkgo téren. A Gravity Academy különlegessége, hogy négy különböző, de egymáshoz közel álló sportágat ötvöznek látványos és egyedülálló módon. A triál kerékpárral és egykerekűvel bemutatott ugrásokat BMX és parkourtrükkök kísérik.

További részletek itt.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő