21 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapPécs AktuálItt a Bici Busz: Barcelonai mintára bringáznak suliba a pécsi gyerekek

Itt a Bici Busz: Barcelonai mintára bringáznak suliba a pécsi gyerekek

Már ilyenünk is van, együtt tekerhetünk suliba.

Október 28-án, péntek reggel a Szent Margit Iskola indította el az első pécsi Bici Buszt barcelonai példára – írta Facebook-oldalán Simon Wintermans pécsi–holland biciklis. A lényeg: a kezdeményezés oldalán megbeszélik az iskolába vezető bringakaraván útvonalát, amihez a gyerekek és szüleik csatlakozhatnak.

„Ha sok-sok gyerek, szülő, tanár beszáll a projektbe, akkor igazán képesek leszünk együtt javítani picit a városunkat, gyermekeinkért, magunkért. Reményeink szerint hamar más pécsi iskola is átveszi a kezdeményezést” – írja Wintermans.

A Szent Margit Iskolába legközelebb az őszi szünet után, november 11-én indul újra a Bici Busz. Akit érdekel az iskolába járásnak ez a több országban már bevett módja, az keresse Wintermanst a Facebook-oldalon.

https://www.facebook.com/simon.wintermans/posts/pfbid0ZQDdW8b1hhTFMNtjMr4BCeqbJVLs14nt6REyhr2ZnNzWNMHL5d2kLc94dQ1YWtZRl?__cft__[0]=AZWW07wTLWCJBJW3tngEuDKQVPQbABGsKsYlKrFa1Lxf3XOATJryHWYwmXTcaY_XWjfACHXQ5WpbemPaoWWl95crnQ2en7h-1HZiGK18d-vbjgYQtWLEiAUxl1oXVSvKXPokx_wAWySnSvGpff3_dskjMF6lhmezwPDlbLBIlGCmbKP-soyAx8aJbrMQ9SHGF-g&__tn__=%2CO%2CP-R

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő