Hirdetés

Immár 6. alkalommal hirdetett nyertest a 2022-ben Városmarketing Gyémánt Díjjal is elismert K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs város önkormányzatának közös projektje igen kedvező bérletidíj-konstrukció mellett üzleti mentorálást és kommunikációs támogatást is nyújt a nyertes vállalkozásnak. A Király utca szívében található üzlethelyiséget és a programmal járó minden előnyt július végéig az Állás-Pont csapata élvezheti. 

Az Állás-Pont pécsi cég helyi szinten kínál álláslehetőségeket diákoknak, főállásúaknak és nyugdíjasoknak egyaránt.

„Célunk, hogy a főutcai jelenléttel szélesebb körben érhessük el az érdeklődőket. Cégünk 2000 óta foglalkozik munkaerő-közvetítéssel, -kölcsönzéssel és személyzeti tanácsadással. Tapasztalatunk szerint a nyitott pozíciók kiajánlása mellett sokan szorulnak egyéb, az elhelyezkedéssel kapcsolatos ügyintézésben való segítségnyújtásra” – mondja Aracs Bianka az Állás-Pont 2000 Kft. PR- és projektmenedzsere.

A K20 Kirakat programra nemcsak kezdő, hanem már működő vállalkozások is pályázhatnak. A pezsgő Király utcai üzlethelyiség és az üzleti mentorálás remek lehetőség a szintlépésre.

Az Állás-Pont munkatársai számos eseménnyel készülnek a program alatt. Szuper tippekkel érkeznek április 26-án a Hatékony önéletrajz-készítő workshopon, de április 27-én a Fiatal Klub keretében egy remek csapatépítő technikával is megismerkedhetnek a részt vevők.

Az Állás-Pont idén ünnepli megalakulásának 23. születésnapját, így e neves alkalomból jótékonysági futóversenyt szerveznek április 29-én, szombaton, amelynek bevételéből az ÉletHíd Segítőkutya Alapítványt támogatják.

Mindenkit csak biztatni tudunk a csatlakozásra.

Érdemes tehát követni a K20 Kirakat Facebook- és az új Instagram-oldalát is a naprakész információkért!

A korábbi fordulók nyertesei mind sikereket értek el a programot követően. A Coloris Íriszfotózás azóta már több üzletet nyitott az országban és azon túl is, a Tejhely a vásárcsarnok egyik pavilonjába költözött, az appok fejlesztésével foglalkozó Semse World megalkotta Mindalaját, ami az agyhullámaink gyönyörű képi kivetülése, és az Insy Skin Care is sikeresen áll helyt a kozmetikai szolgáltatók világában.

Folyamatosan lehet jelentkezni a K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogramra. Látogass el weboldalunkra és tájékozódj bővebben a pályázás menetéről.

Vágj bele, legyél te a Kirakatban a következő 4 hónapban!

(x)

Hirdetés