Hirdetés

Nyáron élettel telik meg a Zsolnay Negyed Pirogránit udvara, ahol a Cifra kémény alatt hangulatos programok várják az érdeklődőket.

Vörös Niki New Project

június 20. 20.00, Zsolnay Negyed

Vörös Niki saját szerzeményei a blues, a rock és a jazz elemeit ötvözik. A dalokat Niki markáns, palástolatlan érzelmeket kifejező, szenvedélyes előadásmódja határozza meg.

Nagy zenészek, nagy szerelmek – Bősze Ádám stand up estje

június 21. 20.00, Zsolnay Negyed

Az előadás a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szól. Bősze Ádám a garancia arra, hogy a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up est garantáltan szórakoztató élményt kínál.

Szőke Niki Quintet

július 18. 21.00, Zsolnay Negyed

A montreux-i versenygyőztes, Junior Prima-díjas Szőke Nikoletta az ország egyik legnépszerűbb jazzelőadója. Nagy sikerrel lépett fel New Yorkban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrand-dal és Bobby McFerrinnel is.

Lovasi: Egy az egybe… csak maga

július 19. 20.00, Zsolnay Negyed

A különböző zenekari formációkban működő előadó a több, mint 35 év dalaiból összeállt életműből merít az „egy szál gitáros” műsorában: előkerülnek Kispál-klasszikusok „tábortűzi” megszólalásban, felcsendülnek Kiscsillag-dalok, illetve nagy hangsúlyt kapnak a három Lovasi-szólólemez dalai.

Balkan Union Quintet

augusztus 8. 20:00, Zsolnay Negyed

A Balkan Union a kelet-európai hagyományokat őrző zenészek csoportja, amely a modern zene elemeivel ötvözi népzenei hagyományunkat, megőrizve azok eredetiségét.

Boggie-Maradj még turné

augusztus 15. 21.00, Zsolnay Negyed

Csemer Boglárka Boggie Fonogram- és Hangvilla-díjas előadóművész. Tíz éve Parfüm című dalával és az ahhoz készített bravúros videóklippel bejárta a világot. Ő képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, de fellépett már a ZAZ előzenekaraként is.

Aurevoir

augusztus 17, 20.00, Zsolnay Negyed

A nyolctagú ethno-beat zenekar dalaiban leginkább a Kárpát-medence népzenéje és az angolszász beat-folk hatásai köszönnek vissza.

Jegy és részletek: zsolnaynegyed.hu

(x)

Hirdetés