10 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekKiváló tanulókat díjazott a pécsi önkormányzat

Kiváló tanulókat díjazott a pécsi önkormányzat

Sok-sok tehetséges fiatal részesült elismerésben november 3-án, a Városháza közgyűlési termében Péterffy Attila polgármester és Nyőgéri Lajos alpolgármester gratuláltak és adták át a Pécs Város Kiváló Tanulói és Hallgatói Díjakhoz tartozó okleveleket. 

A felsőfokú oktatási intézmények pályázói között a következő, doktori képzésre járó hallgatók vehettek át díjat: dr. Biró Zsófia, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának végzős doktori hallgatója, dr. Szívós Alexander Roland, a PTE Állam-és Jogtudományi Doktori Iskolájának doktori hallgatója, Molnár Ákos, a PTE „Oktatás és Társadalom” neveléstudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatója, Varjú Kata, a PTE Breuer Marcell Doktori Iskola doktorandusz hallgatója, valamint Lanszki Zsófia, a PTE Biológiai és Sportbiológiai Doktori Iskola doktori hallgatója.

Horváth Gergely, a PTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának mesterszakos hallgatója, Palócz Márk, a PTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának mesterszakos hallgatója, Kiss Orsolya, a PTE Általános Orvostudományi Karának mesterszakos hallgatója, Vlasics Bálint, a PTE Természettudományi Karának mesterszakos hallgatója, és Aubrecht Laura, a PTE Művészeti Karának mesterszakos hallgatója is elismerő oklevelet vehetett át.

Az alapképzésüket végző díjazott fiatalok: Kappel Gergely, a PTE Állam- és Jogtudományi Karának alapszakos hallgatója, Fazekas Balázs, a PTE Általános Orvostudományi Karának alapszakos hallgatója, Márton Zsombor Sándor, a PTE Általános Orvostudományi Karának alapszakos hallgatója, Tari Enikő, a PTE Természettudományi Karának alapszakos hallgatója, illetve Varga Patrik Zsolt, a PTE Közgazdaságtudományi Karának alapszakos hallgatója.

Díjazták a középfokú oktatási intézmények pályázói közül a gimnáziumban tanulókat is. Albert Ákos, a Pécsi Koch Valéria Iskolaközpont tanulója, Csóka Péter, a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium tanulója, Kiss Gergely Dániel, a Pécsi Koch Valéria Iskolaközpont gimnazista tanulója, Huba Liána Lorka, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma intézmény tanulója, és Arnold Levente, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma intézmény tanulója vehettek át oklevelet.

A szakgimnáziumok és technikumok sem maradtak ki a sorból. Gelencsér Gábor Richárd, a Baranya Megyei Szakképzési Centrum Angster József Szakképző Iskola és Szakiskola intézmény technikus tanulója és Kovács Bálint, a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziuma és Technikuma intézmény szakgimnazista tanulója kapták a díjakat.

A díjazottakról bővebben Pécs Város Kiváló Tanulói és Hallgatói Díja.

Íme, képgalériánk az eseményről:

Gratulálunk a tehetséges tanulóknak!

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő