20 C
Pécs
péntek, június 21, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletKözel 700 ezer forint jött össze a jótékonysági gyűjtésen

Közel 700 ezer forint jött össze a jótékonysági gyűjtésen

A PSN Zrt. által megszervezett jótékonysági lábtenisztornán összesen 662.500 forint gyűlt össze Supák Gergő gyógykezelésére, amit a városi sportcég képviselői át is adtak a beteg kisfiú családjának. A PMFC szurkolói folytatják a gyűjtést.

A közelmúltban rendezték meg az I. PSN Jótékonysági Meghívásos Lábtenisztornát a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban. Máté János, a sportcég vezérigazgatója és Nagy Norbert, a PSN Zrt. Szabadidő-szakosztály lábtenisz szakágvezetője már a szervezésekor egy fontos célt tűzött ki. A torna teljes bevételét Supák Gergő gyógykezelésére ajánlották fel. A PMFC fiatal kapusának, Supák Máténak az öccse egy súlyos idegrendszeri betegségben szenved. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak Gergő fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.

A lábtenisztornán egy gyűjtődobozt helyeztek ki, ezen kívül a tombola teljes bevételét is a nemes célra ajánlották fel. Összesen így 297.500 forint gyűlt össze. Ezen felül a PSN egy bankszámlaszámot is meghirdetett, amelyre adományokat lehetett küldeni – itt további 365.000 forint érkezett.

A PSN vezetői a héten át is adták az összegyűlt, összesen 662.500 forintot Supák Gergő családjának. A Pécsi Utánpótlás- és Tömegsportért Alapítvány e mellett 25 ezer forintos támogatásban részesítette a PMFC tehetséges hálóőrét, Supák Mátét. A PSN beszámolójából az is kiderült, hogy az átadón a PMFC sajtófőnöke, Vereby-Csethe Bence elmondta, a Szélsőséges Alternatíva (PMFC B-közép) közössége, akik szintén részt vettek a lábtenisztornán, felajánlották, hogy a klub hazai mérkőzésein is folytatják az adománygyűjtést.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő