Hirdetés

A Dzsászti Énekstúdió ifjú tehetségei egy nagyszabású koncerten ismét megmutatják, mit tudnak. A Befutók 2 névre keresztelt koncert színes, változatos zenei élménnyel szolgál a közönségnek.

Az énektanulás mellett színpadi fellépéseket és versenyzési lehetőséget is biztosít a pécsi és baranyai fiataloknak a 2013 óta működő Dzsászti Énekstúdió. Az ott tanulók 2020-ban léptek fel először a Kodály Központban, és mivel koncertjük nagy sikert aratott, nem maradhatott folytatás nélkül. Az énekstúdió Befutók 2 címmel március 2-ra hirdette meg következő fellépését a pécsi hangversenyterembe.

A közönség a város legtehetségesebb fiatal énekeseit és zenészeit hallgathatja meg a D.I.P trio és az L1 zenekar kíséretében. A műsorban a legismertebb pop, jazz és rock klasszikusokat vonultatják fel, sőt vendégként Mehringer Marcell is fellép.

A különleges alkalomra a fiatalok elkészítették első közös dalukat, amelynek klipje tökéletes kedvcsináló a koncert előtt:

A Befutók 2 koncert fellépői:

Énekes fellépők: Baráth Kata, Benda Matteo, Bókai Leila, Csiki Ábel, Gyopárosi Edina, Hajdú János, Hajdú Lídia, Hajdú Sámuel, Heberling Hanna, Kálmán Kata, Kolat Panna, Loch Szabolcs, Lura Moreira, Marcsek Máté, Rostás Dóra, Semjén Edit, Serfel Boglárka, Strasszer Márton, Szabó Bendegúz, Vétek Henriett, valamint a Leőwey Vegyeskar

Kísérő zenészek: Dörnyei Szabolcs, Imre Gábor, Keszler Krisztián, Marcsek Máté, Péter Tamás, Semjén Dávid, Schubert Bálint, Tari Gergely, Tarrósy Áron, Tillman Gábor, Reali Bonifácio

Felkészítő tanárok: Kotvász Zsófia és Radóczy Jusztina

A jegyek már megvásárolhatók a Jegymester oldalán.

Kiemelt képünk forrása: Dzsászti Énekstúdió Facebook-oldal

Hirdetés