Hirdetés

A Légvár Lufibohóc csapata szolgáltatásaival felejthetetlen élményt, felszabadult mozgást és tartalmas időtöltést kínál családi és céges rendezvényeken az egész régióban. Megéri őket választani!

A vállalat fő profilja a partikhoz szükséges mindenféle játék bérbeadása, legyen szó gyerekzsúrról vagy felnőttbuliról: lég- és ugrálóvárak, ügyességi vagy fából készült népi játékok, darts, foci, buborékfoci, felfújt óriáscsocsó, csocsóasztal, szumószett, lovagi tornához való felszerelések mind megtalálhatóak a kínálatban.

A csapat emellett más izgalmas születésnapi szolgáltatásokkal is foglalkozik. Bohócműsor, arcfestés, vattacukorgép és cukorágyú is színesítheti a programot, ezek kitűnő kiegészítői lehetnek egy fantasztikus családi ünnepnek vagy baráti összejövetelnek, melyre akár még Mickey egér is betoppanhat!

Ezért válasszátok a Légvár Lufibohóc csapatát!

  • A cég arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú élményt biztosítsa, szórakoztató szolgáltatásokat nyújtson az eseményhez, a színvonalas játékokkal mosolyt varázsoljon kicsik és nagyok arcára. Legyen felejthetetlen az élmény!
  • A játékbérlési szolgáltatás minden alkalomra elérhető, például házibulikra, bölcsődei, óvodai, iskolai, sőt akár üzleti rendezvényekre, ünnepségekre, születésnapi partikra, évfordulókra, egyszóval minden olyan eseményre, ahol a szórakozás az elsődleges.
  • A vállalat pellérdi telephelyű, szolgáltatásaik ezért főként Baranya, Tolna és Somogy vármegyében vehetők igénybe Pécs, Paks, Szekszárd, Kaposvár és a környékbeli településeken.

Foglaljatok még ma időpontot!

Kapcsolat:

(x)

Hirdetés