22 C
Pécs
hétfő, július 22, 2024
KezdőlapPécs AktuálLegyünk óvatosak! Ismét csalók próbálnak meg hamis Tüke Kártyákat értékesíteni

Legyünk óvatosak! Ismét csalók próbálnak meg hamis Tüke Kártyákat értékesíteni

A Tüke Kártya arculatával és nevével próbálnak meg visszaélni internetes csalók, így akarják pénzzel lehúzni a gyanútlan pécsieket.

Áprilisban egyszer már beszámoltunk róla, hogy netes csalók húznak le pénzzel jóhiszemű pécsieket, Tüke Kártyát, ingyen utazást és ajándékokat ígérve. A Pécsi Kommunikációs Központ (PKK) akkor meg is tette a szükséges jogi lépéseket, azonban úgy tűnik, ez sem rettentette el a szélhámosokat. Most újabb netes kamu-kampányt indítottak, újfent lemásolva a Tüke Kártya arculati elemeit.

A PKK ezzel kapcsolatban a következő közleményt adta ki:

”Vigyázat! Csalók!

Tisztelt Tüke Kártya Tulajdonosok! Kedves Leendő Kártyaigénylők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Tüke Kártya arculatával és nevével visszaélő csalók új kampányba kezdtek az interneten, melyben ajándék Tüke Kártyát ígérnek, három évig ingyenes utazási kedvezménnyel.

Az ajánlat hamis, megtévesztő és feltehetően adathalász célú kísérlet.

Kérjük Önöket, hogy ne kattintsanak semmilyen tartalomra, ami nem a Pécsi Tüke Kártya Hivatalos Facebook és Instagram oldaláról, vagy weboldaláról (pecsitukekartya.hu) származik.

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. elhatárolódik mindennemű csalástól és elítél minden, másokat megkárosító cselekményt, az elkövetők ellen pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket.”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő