20 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldLezárult a nyomozás a támadók ügyében, akik két meleg orvost vertek meg...

Lezárult a nyomozás a támadók ügyében, akik két meleg orvost vertek meg a nyáron Pécsen

A nyomozók befejezték a vizsgálatot annak a két férfinak az ügyében, akik szexuális beállítottságuk miatt vertek meg két pécsi orvost – írja a Police.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, a pécsi nyomozók idén június 27-én egy 21 éves bostai és egy 26 éves kovácshidai férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A gyanú szerint a két férfi aznap hajnalban Pécsett, a Bajcsy-Zsilinszky és a Czinderi utca sarkán szóváltásba keveredett két másik férfival.

Többször megütötték, megrúgták őket, egyikük eszméletét vesztette.

A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogásukat követően előállították őket a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt indult ellenük büntetőeljárás.

A nyomozás során beszerzett információk alapján azonban a bűncselekmény minősítése módosult, majd a nyomozást átvették a megyei rendőrök. Ismét kihallgatták a két férfit, akiket már azzal gyanúsítottak, hogy szexuális beállítottságuk miatt bántalmazták a sértett orvosokat – kiderült, hogy mindketten melegek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen közösség tagja elleni erőszak, a 21 éves férfi ellen pedig súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt is nyomozott. A hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A döbbenetes esetről korábban itt írtunk:

https://www.pecsma.hu/bunugyek/garazdasag-helyett-kozosseg-tagja-elleni-eroszak-es-sulyos-testi-sertes-lett-a-vad/

https://www.pecsma.hu/hirzona/elfogtak-a-tamadokat-akik-megvertek-ket-pecsi-meleg-orvost/

https://www.pecsma.hu/hirzona/elfajult-a-vita-ugy-megvertek-egy-ferfit-pecsen-hogy-az-eszmeletet-vesztette/

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő