Megbízható webtárhely megfizethető áron? Igen, lehetséges!

Hirdetés

Ha weboldalt szeretnél fenntartani, akkor egy jó domainnév mellett szükséged lesz egy megbízható webtárhelyre is. Az magától értetődő, hogy szeretnéd a lehető legolcsóbb konstrukciót választani, ami még képes kezelni a weboldaladra érkező forgalmat. Sajnos azonban az olcsó tarifák nem feltétlenül szavatolják a megbízható működést, és arra sincs garancia, hogy segítőkész lesz az adott szolgáltató ügyfélszolgálata.

Ez a legfőbb mérlegelendő szempont

Amikor webtárhelyet keresel, akkor nemcsak az árat kell figyelned, hanem egy másik lényeges szempontot is mérlegelned kell. Érdemes olyan szolgáltatót választanod, ahol számos különböző csomag érhető el. Ez azért fontos, mert így minél inkább a te igényeidnek megfelelőt tudod kiválasztani.

Ha csak két vagy három csomag közül kell ráböknöd valamelyikre, akkor két dolog miatt kell aggódni. Az egyik, hogy olyat választasz, amelyik nem felel meg az igényeidnek, így lesznek olyanok, akik nem fogják tudni megtekinteni a weboldaladat. A másik eshetőség az, ha olyasmiért fizetsz, amire valójában nincs is szükséged. Ez éves szinten akár százezres nagyságrendű felesleges kiadást is jelenthet a számodra.

Az AB Plusznál még pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Ez azt jelenti, hogy ha a tárhelycsomaggal nem vagy elégedett, 30 napon belül ha jelzed ezt, visszakapod az előfizetésed árát.

Vizsgáld meg alaposan, mit kínál az adott webtárhelycsomag!

Amennyiben nem szereted, ha korlátok közé préselnek, akkor olyan webtárhelycsomagra érdemes előfizetned, ahol nincsenek limitek. Az AB Plusznál például sem az e-mail-címek számát, sem pedig a tárhelyhez adható domainneveket nem korlátozzák. Sőt, még az ftp felhasználók és a mysql adatbázisok száma sincs megszabva ennél a szolgáltatónál.

Bármelyik csomagra is essen a választásod, itt egy tárhelyen több domaint is el lehet helyezni. Ez praktikus megoldás, ha több honlapod is van, hiszen így rengeteg pénzt meg tudsz spórolni.

Mit tartalmaz egy webtárhelycsomag?

Az egyes szolgáltatóknál elérhető csomagok között jelentős különbség lehet, így érdemes alaposan áttanulmányozni a megrendelés előtt, hogy mit kapsz tulajdonképpen a pénzedért cserébe. Az AB Plusznál az alap csomag 2 GB SSD webtárelyet tartalmaz korlátlan addon domainnel és mysql adatbázissal. Nincs korlátozva az e-mail-címek száma sem.

A csomag részét képezi az SSD RAID-10 ultra rendszer. A cpanel tárhelykezelő magyar nyelven érhető el, és használatához nincs szükség komolyabb felkészülésre. A keretrendszerek telepítése néhány kattintással megvalósítható a Softaculous alkalmazásával. A CXS web és ftp hacker támadás elleni védelem szintén jár a csomaghoz, az ügyfélszolgálat pedig az év 365 napján elérhető 0-24-ig e-mailben és telefonon is.

Egy webtárhelycsomag megrendelése nem egy bonyolult folyamat. Meg kell adni az új domainnevet, vagy át is lehet regisztrálni a régit. Ezt követően már csak a számlázáshoz szükséges adatok kellenek a megrendelés véglegesítéséhez.

(x)

Hirdetés