25 C
Pécs
szerda, július 24, 2024
KezdőlapSportMegszórta városi ellenfelét a PMFC

Megszórta városi ellenfelét a PMFC

Második nyári felkészülési meccsén ötöt lőtt a PEAC-nak a PMFC NB III.-as labdarúgócsapata.

Sokkal bizalomgerjesztőbb teljesítménnyel rukkolt elő a PMFC második nyári edzőmeccsén, mint néhány nappal ezelőtt Szentlőrincen, persze a 6-1-es vereség után ez nem volt nehéz.

A PEAC – amely az NB III.-ban a Munkás riválisa lesz – nem tudott komoly ellenállást kifejteni, amit már az első félidőben ki is használt Aczél Zoltán együttese. Előbb az épp ma leigazolt Tóth Zoltán talált be egy szép támadás végén, majd a próbajátékon itt lévő Fejős Áron nyargalt el a bal szélen, és a jó 50 méteres szóló végén higgadtan lőtte ki a bal alsót.

A fordulós után sort cserélt a PMFC, de a fiatal Orbán Kolos révén így is gyorsan jött a harmadik gól. Majd a szintén próbázó Halácsi is betalált – szép cselek után lőtt gólt –, és bár egy pillanatnyi védelmi megingást a PEAC ki tudott használni és szépített, a végszó igy is a Munkásé lett, Halácsi Mirkó másodszor is bevette az ellenfél kapuját a hajrában.

Bár ahogyan arról mi is beszámoltunk, a klub hátterében komoly mozgások vannak, könnyen lehet, hogy tulajdonosváltás előtt áll a PMFC, Aczél Zoltán azért igyekszik a szakmára koncentrálni, és láthatóan szép lassan elkezdte összegyúrni a csapatot. Sok ideje mindenesetre nincs rá, július végén jön a bajnoki rajt – addig pedig várhatóan még jópár új igazolás is lesz.

PMFC–PEAC 5-1 (2-0)
Labadrúgó felkészülési mérkőzés, Dárdai Edzőközpont, 300 néző.
PMFC I. félidő: Varasdi – Sági, Tullner, Námeth M., Bor – Bachesz, Rabatin – Bukovics, Morvai, Fejős – Tóth Z.
PMFC II. félidő: Helesfay (Kilvinger) – Varga B., Molnár B., Nagy N., Kapronczay – Bachesz (Jásper), Sághy – Vas, Halácsi, Ócsai – Orbán. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

A PMFC gólszerzői: Tóth Z., Fejős, Orbán, Halácsi (2).

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő