Neked van már felnőtt játékszered?

Hirdetés

Ki mondta, hogy felnőttként nem lehet játszani? Hogy csak komolykodni szabad? Hogy mindent fel kell áldozni a felnőtt lét oltárán? Mármint mindent, ami élvezetes, ami szórakoztat, ami örömmel és boldogsággal tölt el. Hát persze, hogy senki! Így aztán mindenkit arra bátorítunk, hogy célirányosan keresse azokat az alkalmakat és lehetőségeket, amikor is felszabadultan át tudja adni magát az élvezeteknek.

Jelenthet ez akár egy fantasztikus hangulatú koncertet, egy feltöltődést biztosító kirándulást, egy lazító kádfürdőt, egy vidám közös társasozást a baráti társasággal vagy akár egy pajkos hancúrozást a társaddal. Ez utóbbihoz azonban nem árt néhány kiegészítőt beszerezni.

Ó, mi nem! Mi nem vagyunk “olyanok”!

Ugye neked is ez az első reakciód, ha azt mondjuk, látogass el – akár csak virtuálisan is – egy szexshopba? Ha még sosem használtál onnan semmit, akkor érdemes az Erotikashow.hu szexi, erotikus fehérneműivel, ruháival kezdeni. Ezek ugyanis még a legprűdebb embereknél is gond nélkül átmennek a szűrőn. Egy szép csipkés fehérnemű, egy sokat sejtető babydoll, egy érzékiséget sugárzó fűző mind-mind nagyszerűen fel tudja dobni a hangulatot.

Erre pedig mindenképpen szükség van, hiszen a legtöbb kapcsolatban a szexuális élet ellaposodása, unalmas rutinná válása jelenti a legnagyobb veszélyt. Ha pedig a felek kielégületlenek, akkor az hamar hozza magával a többi problémát is. Mert bármilyen elcsépelten is hangzik, a testi-lelki egészséghez szükséges a kielégítő és rendszeres szexuális élet is. Stresszt csökkent, boldogsághormonokat termel, szóval gondoskodik az egészségetekről. 

Így érdemes félretenni az előítéleteket, ledönteni a tabukat, és őszintén, nyíltan megvallani egymásnak, hogy mi az, amit szívesen kipróbálnátok!

Csak győzzetek választani!

Ha beléptek az Erotikashow.hu oldalára, meg fogtok lepődni, hiszen annyira széles választék vár rátok, amit talán elsőre el sem tudtatok képzelni.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy nem véletlenül ilyen széles a paletta: az embereknek igényük van rá, még ha nem is hirdetik úton-útfélen. Mert hát ki az, aki szeretné világgá kürtölni, hogy a legjobb szexben akkor van része, amikor a párja hímvesszőjét egy dildóval is megtámogatják?

Akár vibrátort, akár dildót, akár síkosítót, extra óvszert vagy felnőtt társast szeretnétek, bőven lesz miből válogatni. Nézzetek át alaposan mindent, olvassátok el a termékinformációkat, nézzetek videókat a játékszerről, hogy minél megalapozottabb döntést tudjatok hozni.

Fontos a megfelelő ápolás!

Persze jó, ha tudod, hogy nem csupán élvezni kell ezeket a játékszereket, hanem gondoskodni is kell róluk.

Így mindenképpen szánj időt arra is, hogy elolvasd a használati utasítást, és persze be is tartsd az abban leírtakat. Ha így teszel, akkor egészen biztosan hosszú távon élvezheted majd a játékok nyújtotta örömöket!

(x)

Hirdetés