7 C
Pécs
szerda, április 17, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletNem zárnak be, de százfős limitet vezetnek be pécsi szórakozóhelyek

Nem zárnak be, de százfős limitet vezetnek be pécsi szórakozóhelyek

Két népszerű belváros szórakozóhely is jelezte, nem zárnak be, de nem engednek be száz főnél több embert.

A magyar kormány egyik, a koronavírus miatt meghirdetett veszélyhelyzethez kapcsolódó intézkedése, hogy nem engedélyezi beltérben 100, kültérben 500 főnél népesebb rendezvények megtartását.

Két népszerű, koncerteknek, buliknak is helyet adó pécsi szórakozóhely jelezte, hogy nem zár be, de szigorúan betartja a rendelkezést.

A Pécsi Est azt írta: „Úgy döntöttünk, hogy amíg a hatósági rendelkezések és a józan ész erre lehetőséget adnak, TERMÉSZETESEN SZIGORÚAN BETARTVA MINDEN ELŐÍRÁST ÉS ULTRASZIGORÚAN BIZTOSÍTVA A 100 FŐS MAXIMÁLIS LIMITET, de legjobb tudásunk szerint tesszük a dolgunkat és a kisebb rendezvényket próbáljuk megtartani.

Minden 100 főnél nagyobb rendezvény viszont elmarad, illetve későbbi időpontban kerül megrendezésre. Igyekszünk minden programnak új időpontot találni, az ezzel kapcsolatos átszervezési munkák már folyamatban vannak, amint lesznek ezzel kapcsolatosan konkrét hírek, azonnal tájékoztatást adunk róluk.

Az elővételben megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók. A jegyek visszaváltásával kapcsolatos információkról hamarosan tájékoztatunk minden vásárlót.”

A Trafik pedig ezt: „Kedves vendégeink, a Magyar kormány rendelete miatt a személyzettel együtt százan tartózkodhatunk a Trafikban. Kérjük érkezzetek időben, mert kivételt semmilyen esetben nem fogunk tenni. Nekünk is kényelmetlen ez a helyzet de kérünk titeket, hogy legyetek megértőek.

Az egyetembezárás miatt nem nyit ki a legendás Szenes klub sem.

Ebben a cikkben összeszedtük, milyen hatásai lehetnek a pécsiek életére és a pécsi gazdaságra a koronavírus miatti kormányzati intézkedéseknek.

https://www.pecsma.hu/top/ilyen-hatasai-lehetnek-pecsre-a-kihirdetett-veszelyhelyzetnek/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő