26 C
Pécs
kedd, május 28, 2024
KezdőlapSportNézőcsúcsot döntve jutna fel az élvonalba a PMFC női csapata

Nézőcsúcsot döntve jutna fel az élvonalba a PMFC női csapata

Az NB II.-ben újonc pécsi együttes fantasztikus szezont fut, május 19-én, hazai pályán pedig be is biztosíthatja bajnoki címét és feljutását az együttes – ezért hívnak a stadionba minden futballbarátot.

Bár abban bízott a Bolboaca Augustin vezette NB II.-e együttes, hogy újoncként is jól szerepelhet majd az NB II.-ben, arra talán a legvérmesebb szimpatizánsok sem számítottak, hogy 20 forduló után 19 győzelemmel és egy döntetlennel, 158-6-os gólkülönbséggel fogja vezetni a másodosztály Nyugati csoportját a PMFC női gárdája.

Május 19-én, vasárnap a Pápa ellen így egyetlen pontot is elég lenne szereznie ahhoz a Pécsnek, hogy aranyérmet és feljutást ünnepeljen, éppen ezért döntött úgy a klub, hogy Égi Barbaráék meccsét beviszik a PMFC Stadionba, és megpróbálnak nézőcsúcsot döntve ünnepelni.

A cél az, hogy legalább 1600 szurkoló összejöjjön, amire meg is van az esély. A belépés ingyenes lesz a vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapásra.

A PMFC arra kér mindenkit, hogy aki csak teheti, menjen fehér pólóban, ezzel is megmutatva a lányoknak, hogy egységesen mögöttük állva támogatják őket!

Fotó: PMFC

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő