Helyreállítják az útburkolatot a Nagy Imre úton az állami beruházás részeként

A Nagy Imre úton tavaly augusztus óta folynak egy állami víziközmű-fejlesztés részeként a vezetékfektetési munkák. A napokban megkezdik az útburkolat helyreállítását, ami forgalomkorlátozással jár majd.

Ahogy a Biokom NKft. felidézte, a Nagy Imre útnak a Keszüi úttól délre eső szakaszán a múlt év végén, egy irányba megindulhatott forgalom. Az útpálya keleti oldalán azonban eddig a bekötővezetékeket építették, de most elkezdődhet a burkolat végleges helyreállítása.

A városüzemeltetési társaság felhívja a figyelmet, hogy a munkálatok miatt február 28-án, szerdán reggel hét órától teljes szélességben lezárják a Nagy Imre út Keszüi út és Anikó utca közötti szakaszát. A lezárás ideje alatt a Megyeri útról dél felé tartók vagy a Keszüi úton keresztül vagy az 57-es úton tudják megközelíteni Kertvárost. A jelenlegi forgalomkorlátozás nem érinti az Anikó utca és a Maléter Pál út közötti szakaszt.

A lezárás várhatóan március 14-éig tart. Az útszakasz megnyitását követően az autóbuszok is visszatérhetnek a Nagy Imre útra, egyelőre egy irányba, a Keszüi úttól dél felé. A gépjárműforgalom számára viszont mindkét irányba újra járható lesz a Nagy Imre út az Anikó utca és a Keszüi út között.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés