Ruzsa Csaba a Fidesz állításairól: Valóságok találkozása tilos

Ruzsa Csaba

Sajtótájékoztatón értékelte a Fidesz és az ÖPE-KDNP pécsi közgyűlési képviselőcsoportja a pécsi önkormányzat tavalyi zárszámadásának elfogadását. Megkértük Ruzsa Csabát, reagáljon a kormánypárti politikusok által elmondottakra.

hirdetés
Uránia Mozi

Az alpolgármester elmondta, egy újabb, számok és konkrétumok nélküli sajtótájékoztatót tartott a két frakcióvezető, Csizmadia Péter és Kővári János. A politikusok nem beszéltek arról az örökölt pénzügyi helyzetről, ami a fideszes időszak eredménye, nevezetesen, hogy az akkori városvezetést egy tízmilliárdos állami hitel húzta ki a csődhelyzetből, amit még évekig törleszteni kell.

– Nagyon sok munka van abban, hogy új befektetőket csábítsunk a városba, és Pécset újra fejlődő pályára állítsuk – fogalmazott az alpolgármester. Hozzátette: reméli, hogy a egyszer sikerül majd a különböző politikai oldalaknak egy tárgyilagos véleményt kialakítaniuk a város helyzetét illetően, közös álláspontra helyezkedniük a főbb kérdésekben.

– Bár tudom, hogy „valóságok találkozása tilos”, azért várjuk szeretettel a valóságban Csizmadia Pétert és Kővári Jánost – mondta Ruzsa Csaba.

A mai közgyűlési vitáról ebben a cikkünkben olvashatnak.