Hirdetés

Ezen a héten minden a nőkről szól, rengeteg program közül válogathatnak. A város több pontján is meglepetéssel készülnek, íme egy kis ízelítő.

Pénteken különleges meglepetéssel kedveskedik a hölgyeknek a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., Nőnapi dallamok csendülnek fel a vásárcsarnokban a Filharmónia Magyarország közreműködésében.

Érdemes lesz kilátogatni az uraknak is, hiszen igazán szép virágkompozíciók közül válogathatnak, ebből az alkalomból a vásárcsarnok kinti és benti területén is virágvásárt tartanak, kibővített, színes kínálattal.

És ha már a vásárcsarnokban járunk, a virágok titokzatos világával is megismerkedhetünk, tart még ugyanis az izgalmas roll-up kiállítás, amely március 30-ig látogatható.

Nőnapi véradóhetet szerveznek a vérellátóban március 6–10. között, ahol az önzetlen segítőknek cserepes virággal készülnek a Mánfai Muskátli Kertészet és az Ipacsfai Ibolya Kertészet jóvoltából. A programra nem csak hölgyeket várnak!

Családi és nőnapi délutánra várják az érdeklődőket pénteken a Pécsbányai Közösségi Házba.

Többek között lesz bűvészmutatvány, zenebona, szépségsarok, diavetítés és beszélgetés stílustanácsadóval. A részvétel ingyenes, kapunyitás 15.30-kor. Minden hölgynek ajándékkal kedveskednek a szervezők. Részletes információk itt.

Izgalmas tárlatot szerveznek a Zsolnay-negyed m21 galériájában a kerámiaművészet rajongóinak. Ahogy nemrég írtunk róla, az Országos Kerámiaművészeti Triennálén száz alkotó mutatkozik be, a kortárs magyar kerámia- és porcelánművészet új értékeit mutatják be március 9. és április 2. között.

A Pécsi Ifjúsági Természetjáró Szövetség nőnapi túrát hirdetett, amely a Kardos úti kulcsosháztól indul 7.30-kor. A résztvevők több távban indulhatnak, így lesz 20, 14 és 6 kilométeres. A célban meleg teával várják a túrázókat, a teljesítők emléklapot és kitűzőt kapnak, a hölgyeknek pedig meglepetéssel kedveskednek.

És hogy a férfiak se unatkozzanak, amíg a nők túráznak, besegíthetnek a takarításba, de ezúttal nem a porszívót kell előkapni, hanem zsákot ragadva takaríthatják az erdőt és tehetnek valami igazán jót, hiszen a Hosszúhetényi Turista Egyesület tavaszi erdőtakarításra invitálja a segíteni szándékozókat szombaton Hosszúhetény és Magyaregregy között.

A túrákról bővebben ide és ide kattintva olvashattok.

Ha igazán szép és különleges ajándékot szeretnétek kitalálni, vagy csak már unalmas a virág és csoki, akkor itt egy szuper ötlet. Adjatok élményt a szeretett hölgynek nőnapon, amire még sokáig emlékezni fog. Egy kellemes időtöltés az óriáskeréken tökéletes lehet.

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 14.00–20.00, pénteken 14.00–22.00 és hétvégén 10.00–22.00 között!

Még nem elég a programokból? Akkor a város is készül meglepetéssel a hölgyeknek, március 8-án sétáljunk nagyon figyelmesen az utcán!

A pécsi pólós srácok is készülnek, nőnap alkalmából minden hölgynek virágot ajándékoznak, aki a sürgősségi osztályon dolgozik.

Ez lesz aztán a nőnap!

Hirdetés