Sok-sok adomány érkezik a rászoruló pécsi családoknak

Hirdetés

A koronavírus-helyzet miatt az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ adománygyűjtést indított, melynek népszerűsítésébe a Pécsimami Közhasznú Egyesület is bekapcsolódott. Most megmutatjuk, mennyi adomány gyűlt össze a jótékony pécsiek segítségével.

A járvány miatt sajnos sokan munka nélkül maradtak, így bizonyos családoknak a legszükségesebb élelmiszerek beszerzése is problémát jelentett, jelenthet – hívta fel a figyelmet Gellén Nóra, a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnöke.

Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ ezért a bajba került pécsi családok megsegítésére indított adománygyűjtést.

Nem csak magánszemélyek, cégek is csatlakoztak a kezdeményezéshez, sőt az „Év női példaképe Baranyában” díjjal jutalmazott Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka is.

Így ma, május 8-án a szolgálat munkatársainak átadták az eddig összegyűlt adományokat, élelmiszereket a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Anikó utcai központjában, hamarosan tehát érkezik a segítség a rászoruló családoknak.

Összegyűlt például 60 csomag szeletelt egy kilós fehér kenyér, 60 darab félkilós szalámi, 60 félkilós szódabikarbóna, 12 karton tej, egy láda lekvár és savanyúság, 60 gyógynövényes csomag, 100 félkilós zsír, csaknem 200 kiló tészta, és még sok más. Mutatjuk a képeket:

Ha szívesen segítenénk, a szolgálat továbbra is várja a felajánlásokat a [email protected] e-mail-címen, illetve a 30/256-8407-es telefonszámon.

Hirdetés