26 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekSwimathon 2022: hat pécsi civil szervezetet támogathatunk

Swimathon 2022: hat pécsi civil szervezetet támogathatunk

A Pécsi Közösségi Alapítvány (PKA) idén is – már 3. alkalommal – megszervezi a „Swimathon” című adománygyűjtő kampányt, melynek során ezúttal 6 helyi civil szervezetet támogatunk, nagyköveteik segítségével.

Frissítés:

Időközben még két projekt csatlakozott az akcióhoz: a Drukker Közösségi Nyomdaműhely és a Pécsi Flamenco Egyesületet.

Korábban írtuk:

Tavaly hat szervezet adománygyűjtő követei és ismerőseik közel 5 millió forintot gyűjtöttek össze a nemes ügyekre a négyhetes kampányidőszak alatt. Erről mi is beszámoltunk.

A projekt lényege, hogy a jelentkezés után kiválasztott szervezetek – idén az Élmény Tár Tanoda, a Pécs Bike Maffia, az S.O.S. ÉLET Telefonszolgálat, és persze maga a PKA – nagyköveteket kérnek fel képviseletükre, akik egyéni célokat jelölnek ki maguknak, majd különböző távok uszodai teljesítésével hívják fel a támogatók figyelmét az adományozás lehetőségére.

Október 15-én indul a kampány és a Hullámfürdőben november 12-én megrendezendő záróeseményig várják majd a támogatást a közösségek. A szervezetek és nagyköveteik az alapítvány honlapján lesznek megtalálhatók október 15-től, ahol rögtön el is indíthatjuk az adományozást.

Néhány fotó a tavalyi eseményről:

Képek forrása: Pécsi Közösségi Alapítvány 

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő