Mellár-MSZP-hívők tomboltak húsvétkor?

Több pécsi buszmegállót is megrongáltak csak azért, mert fideszes jelölt plakátját látták, de nem kímélték a hetek óta komoly nyomás alatt tartott LMP-seket sem. Mindezt a magát kereszténynek valló MSZP-Párbeszéd független jelöltjének, Mellár Tamásnak a támogatói tehették, hiszen ők tekintik ellenségnek az LMP-t és a Fideszt. Mint ismert, Mellár képtelen lenne Pécsett élni, nem bírja elviselni a várost, és teljes mellszélességgel kiállt a liberális Soros György által szorgalmazott migránsbetelepítés mellett és maga is dolgozott Soros egyik cégének.


Bár az MSZP-sek szerint sem nyomoznak Pécsen, mert nincs semmilyen bűncselekmény, az önkormányzat szerint ráadásul a közvilágítás is jóval olcsóbb, mint korábban, mégis egy húsvétvasárnap terjesztett MSZP-s szórólapon ennek az ellenkezőjét akarják hamisan elhitetni. Az egykori állampárt, az MSZMP jogutódjának kiadványában azt is írják, hogy a Zsolnay-gyár szír mágnása által beperelt volt dolgozóknak kell kártérítést fizetniük, holott ezt átvállalta az őket átvevő vállalat. De azzal a hamis hírrel támadják a kerítést megépítő, Brüsszellel a bevándorlás miatt folyamatosan kemény vitát vállaló kormányzati jelöltet, hogy ő telepíti be a migránsokat, de Mellár állt ki a bevándorlók kötelező betelepítése mellett. (Az erről szóló VIDEÓÉRT KLIKK IDE!)

A magát előszeretettel kereszténynek beállító Mellár Tamás MSZP-s hívei tehát nem tarthatták tiszteletben a kereszténység egyik legfontosabb ünnepét.

Ráadásul uszító rombolást is végrehajtottak – vélhetően – az aktivistái: kötelet tettek Csizi Péter fideszes jelölt nyakába, és több buszmegállót is szétvertek, miközben az sem érdekelte őket, hogy ezzel a köz vagyonát rongálják.

Sőt, a tombolásuk közben a Mellár által hetek óta diktált visszalépést elutasító jobbikos és LMP-s jelölt plakátjait is megrongálták. Mellár pedig nem is határolódott el a gyűlöletkeltő szórólapoktól, sem a rombolástól. 

A jelek szerint tehát érzékenyen érintette Mellárt és csapatát, – amelyben úgy tudjuk, hogy a miniszterelnököt fejlövéssel fenyegető volt szocialista alelnök is helyet kap –, hogy kiderült, jelöltjük állt ki a legjobban az illegális migránsok kötelező betelepítése mellett és az is, hogy Mellár már az LMP-t hibáztatja előre, ha nem jön össze neki a parlamenti állás.

Érdekesség, hogy helyben Mellárt az MSZP azon egykori városi elnöke terelgeti, akit Szili Katalin a csokitolvajok közé sorolt Tóth Bertalan MSZP-s frakcióvezető mellett.

Ráadásul a mostanában csak „magánemberként” Mellár körül legyeskedő férfit korábban jogerősen pont azért ítélték el, mert valótlan tartalmú szórólapokat terjesztett.

Kerestük Csizi Pétert is húsvétkor, de a csütörtöki, politikamentes húsvéti fogadalmához tartva magát, nem kívánt nyilatkozni húsvétkor.

Mellárról egyébként a Mecseki Betyár készített egy összeállítást mindössze a jelölt különböző megnyilatkozásaiból. Ebből kiderült, hogy miképpen buzdított a migránsok betelepítésére, vagy a györgytelepiek Pécsre való beköltöztetésére – amit aztán letagadott –, ahogyan a társasági adó megemelését is fontosnak tartotta – amit aztán szintén letagadott.

Mellár azt viszont nem tagadta, hogy képtelen lenne abban a városban élni, Pécsen, amelyet képviselni akar. Azt sem tagadta, hogy úgy alakítaná át az egészségügyet, amivel a gazdagoknak kedvezne, hiszen nekik több szolgáltatás járna.

 

Hirdetés

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sajnos a rombolás igaz. Hogy kik tették azt nem tudom. A LIDL-től egészen az Aidinger útig letépték a jobbikos plakátokat üresen állnak a palánkok az oszlopok körül. De, az LMP-s palkátokat is letépték szerte kertvárosban. A Krisztina téri buszmegállóban is betörték az üveget és megrongálták a fideszes plakátot is. Van, ahol az egyesületünk Kincses Tesco-s rendezvényplakátját is letépték, vagy ráragasztottak. Nem tudom, miért kell letépni, tönkretenni bármit is. Mi értelme van ennek?

  2. vagy csak egyszerű vandálok voltak.
    Bóka Máténak természetesen jár az 500-as ezért a szennyért.

Comments are closed.