29 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekÚgy tűnik, az idei elsősöknek nem kell lemondaniuk az egyetemi gólyatáborról

Úgy tűnik, az idei elsősöknek nem kell lemondaniuk az egyetemi gólyatáborról

Aki járt egyetemre, tudja: a gólyatábor olyan rendezvény, mely frissen felvételt nyert hallgatóként hozzásegíthet ahhoz, hogy első napunk a kampuszon ne a kétségbeesett keresgélés és tanácstalanság jegyében teljen. Hiszen itt esélyünk van megismerkedni leendő szaktársakkal, oktatókkal, a felsőoktatási intézmény működésével, ráadásul oldott hangulatban. Tavaly ez az élmény a járvány miatt sajnos kimaradt a fiataloknak, most azonban minden esély megvan arra, hogy az idén szeptemberben kezdők részesei lehessenek az egyik legnagyobb egyetemi bulinak.

Koltai Arnold, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PTE EHÖK) elnöke a Pécsi Egyetemisták Magazinjának elárulta:

„A hatályos jogszabályok lehetőséget biztosítanak arra, hogy újonnan felvett hallgatóink részére gólyatáborokat szervezzünk, így az EHÖK és kari részönkormányzatai már nekiláttak a táborok szervezésének, előkészítésének. 

Tehát a most felvételizők, a leendő gólyák számára sem lehet immár kétséges, hogy bizony nem fognak kimaradni az élményből.

Az egyetemi élet első nagy bulija fogja köszönteni őket is elsőként itt, a Pécsi Tudományegyetemen, hogy bevezetést nyerhessenek a hallgatói lét mindennapjaiba!”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő