20 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapHírzónaViharkárokhoz vonultak a hétvégén a tűzoltók

Viharkárokhoz vonultak a hétvégén a tűzoltók

Szombaton és vasárnap több jelzés érkezett a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra leginkább útra dőlt fák és letört ágak miatt. 

Pécsen, a József Attila utcában kis területen égő szemetet oltottak el a pécsi hivatásos tűzoltók. A Major utcában egy személygépkocsi motortere gyulladt ki. A kiérkező egység megfékezte a lángokat, az eset során személyi sérülés nem történt, másban kár nem keletkezett – írta a baranyai katasztrófavédelem közleményében.

Az Aidinger János úton egy meggyfa nagyobb méretű ága letört, a járdára zuhant, az arra közlekedőket veszélyeztette. A katasztrófavédelem a letört faágat motoros láncfűrész segítségével eltávolította.

Szigetváron egy autóba ragadt gyermeket kellett a tűzoltóknak kiszabadítaniuk. Az ablak betörésével nyitották ki az autót és a gyermeket átadták a mentőszolgálat szakembereinek, akik kivizsgálták. 

Pécsen, a Kőrösi Csoma Sándor utcában egy körülbelül 8-10 méteres fa az éjszakai viharban kidőlt és két alatta parkoló gépjárműre zuhant. A sérült autókról a fát motoros láncfűrésszel a tűzoltók eltávolították. A beavatkozás során a kocsikban további károk nem keletkeztek.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő