23 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapAjánljuk7 dolog, amit ki kell próbálnod novemberben!

7 dolog, amit ki kell próbálnod novemberben!

Nyáron szétrobbant Pécs a programoktól, de ne higgyük, hogy ősszel alszik a város. Ha nincs energiánk válogatni és szelektálni a happeningek között, akkor segítünk! Összegyűjtöttünk hét eseményt, amin szinte kötelező ott lenni és részt venni pécsiként. Íme, a novemberi listánk.

1. Őszi barangolás a föld alatt

Ha nem vagyunk pánikra hajlamosak, és szívesen barlangásznánk egyet kivilágítás nélkül, vessük bele magunkat az Őszi Kutatóhétvégébe, a Mecsek Háza szervezésében. A három napos kutatótábor során lehetőségünk lesz megtekinteni az Orfű környéki nagyobb barlangokat, vagy ezek kutatásába becsatlakozni! A hétvége a programokban résztvevőknek a szállás és az étkezés térítésmentesen vehető igénybe!

Eseményt itt találjuk!


2. Esküvő kiállítás a jegyespároknak

Ha esküvőre készülünk, akkor érdemes részt vennünk, a Zsolnay Negyedben tartandó Esküvőnapon. A divatbemutató mellett lehetőségünk lesz körbejárni a neves pécsi ruhatervezők, fotográfusok és esküvőszervezők standját. Az ingyenes részvétel mellett pedig a szervezők még külön meglepetéseket is ígérnek.

A Facebookos eseményt itt találjuk!

esküvő, menyasszony


3. Hagymás bab és spagettiwestern

Négy napon át öt filmet nézhetünk meg az Apolló moziban a spagettiwestern koronázatlan királyától, Bud Spencertől, vagyis Carlo Pedersolitól. Már életében a filmtörténet egyik legendás, sokat emlegetett alakjává vált, színésztársával Terence Hill-el. A program: Bűnvadászok, Kincs, ami nincs, Nyomás utána, És megint dühbe jövünk, Nincs kettő négy nélkül.

Az eseményt itt találjuk!


4. Kezeld a stresszt profi módon!

Mindenkinek van stressz az életében, azonban nem mindegy, hogy mit kezdünk vele. Ez a különleges, komplex, saját élményen alapuló program nagy segítséget nyújt mindenkinek, aki szeretné azonosítani, értelmezni, elfogadni vagy megváltoztatni élete stressz forrásait. Különösen azok életében nyújt nagy segítséget a program, akiknél a stresszel összefüggő betegségek is megjelentek: elhízás, emésztőrendszeri, daganatos, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás.

Az eseményhez kattintsunk ide! 


5. Vegyél részt egy izgalmas piackutatásban!

Egy pécsi piackutató csoport olyan 25 és 60 év közötti pécsi hölgyeket és urakat keres, akik legalább heti rendszerességgel olvasnak pécsi hírportálokat, vagy újságokat, legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek és készek elmondani véleményüket csoportban egy kerekasztal beszélgetés során! Minden résztvevő honoráriuma 3000 Ft értékű vásárlási utalvány. Jelentkezni emailben tudunk a [email protected] címen.

Facebook eseményt itt találjuk!

pexels-photo-191830


6. Hangolódj a karácsonyra az adventi vásáron!

A Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár idén november 25-től nyitja kapuit a Széchenyi téren. Végre forralt bor illata hatja át majd az egész belvárost, egy apró ékszerdobozzá változtatva a hangulatos főterünket. Lesz fényfestés, zenei programok és természetesen étel, ital.


7. Internetes gyorstalpaló nagyiknak

A Tudásközpontban tartott ingyenes órákon az alapoktól indulva sajátíthatják el az idősebbek a legszükségesebb számítógépes ismereteket. Ha nagyi nem is vagy, nagyszüleinket érdemes beíratni az oktatásra, novemberben 17-én lesz legközelebb, 9-11 óráig.

Bővebb információt itt találunk!

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő