Hirdetés

A Tüke Kártya tulajdonosokra több mint 400 elfogadóhelyen várnak remek kedvezmények, így például a pécsi tömegközlekedési bérleteket is olcsóbban vásárolhatják meg a regisztrálók.

Bérletvásárláskor se hagyd otthon a Tüke Kártyád, felmutatásával ugyanis sokat spórolhatsz! A Tüke busz Zrt. a kártyatulajdonosoknak 5 százalék kedvezményt biztosít a következő bérlettípusok árából:

– Negyedéves bérlet

– Havi/30 napos bérlet

– Első/második félhavi bérlet

– Negyedéves tanuló/nyugdíjas bérlet

– Havi tanuló/nyugdíjas bérlet

Az alábbi képen összehasonlítva is megmutatjuk, hogyan alakulnak az árak Tüke Kártyával és anélkül. Ugye, hogy megéri?

Sőt, már a bérletpénztárban sem kell sorban állni, hiszen a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációjában online megvásárolhatók a kedvezményes utazásra jogosító bérletek is.

És ha a jutányos árú bérlet már megvan, a Tüke Kártya kiemelt partnereihez is könnyedén eljuthatunk busszal. Meglátogathatjuk a Pécsi Állatkertet, bevásárolhatunk a Praktikerben vagy az Ázsia Kincse áruházban, kalandozhatunk a Mecsextrém Parkban, átadhatjuk magunkat a kultúrának a Pécsi Nemzeti Színházban, a Zsolnay Kulturális Negyedben és a Pagony könyvesboltban, ehetünk egy jót a Tex-Mex étteremben, majd pedig kipihenhetjük a fáradalmakat a Siklósi Termálfürdőben vagy a Szigetvári Gyógyfürdőben – mindezt természetesen kedvezményesen.

Ennél persze sokkal hosszabb az elfogadóhelyek listája, ami ide kattintva megtekinthető.

Akkor sincs gond, ha még nincsen Tüke Kártyád, hiszen akár az otthonod kényelméből, gyorsan, egyszerűen megrendelheted online ezen a linken keresztül.

Hirdetés