A kultúra közösségekben betöltött szerepéről beszélgetnek a Bóbitában

A budapesti II. Kerületi Önkormányzat, Pécs Megyei Jogú Városa és a Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest irodája szerdán 17 órakor „Védett tér” beszélgetést szervez a Bóbita Bábszínházban.

A beszélgetés szervezői szerint ugyan a pandémia idején kiderült, hogy sok minden közvetíthető képernyőn keresztül is, azonban a kulturális élmények akkor teljesek, ha azokat másokkal együtt lehet megélni.

Veiszer Alinda moderálásával éppen ezért fog arról diskurálni a „Védett tér” beszélgetés során Beck Zoltán zenész, Kleisz Teréz szociológus és Köles Ferenc színművész, hogy valóban lételemünknek tekinthető-e a kultúra. Szó lesz arról, hogy mitől több a közösségben megélt kulturális élmény, illetve hogy a közösségteremtésen túl milyen ereje van a kultúrának, és a kulturális szereplőknek.

Az eseményre bárki ellátogathat, azonban előzetesen regisztrálnia kell rá. A regisztrációt IDE kattintva lehet elküldeni.

Aki nem tud elmenni a Bóbitába, de érdekli az esemény, az a Zoom alkalmazáson keresztül is figyelemmel követheti a „Védett tér” beszélgetést, az ehhez szükséges regisztrációt pedig IDE KATTINTVA tudja elkészíteni.

Hirdetés