Ha most ébredt, akkor csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

hirdetés

Pálinkát nem iszik Uzoma

eke uzoma, pmfc foci4

Muzulmán vallású Eke Uzoma ugyan nem iszok a magyar pálinkából, de annál inkább imádja az itteni tyúkhúslevest. A fiatal labdarúgó a PMFC csapatához Németországból tért vissza, és már nagyon megszerette a mecseki tájat. Ezért eljár sétálni az erdőbe, Orfűre, de belvárosban is megfordul.

A NAV szerint 13 milliót nyúltak le

Egy ellenőrzéssorozaton bukott le az házaspár által irányított alapítvány, amelyik idős emberek gondozására vett fel állami támogatást, ám sokszor a munkát sem végezték el, sőt, volt, hogy halottakkal nevével is visszaéltek. 13 milliót vettek fel, most a NAV nyomoz ellenük.

Új táncos született?

vincze brigitta8

A népszerű pécsi házaspár, Vincze Brigitta és Vincze Balázs élete gazdagodott: a család legifjabb tagja kéthónapos, Olívia Csenge. Tekintve a balettos apukát, és táncművész anyukát, nem kizárt, hogy táncos lesz ő is.

Kicsit megcsúsztak, de kész lesz

Mármint a Fürdő utca új burkolata. A kivitelező szerint ugyanis azért húzódott a munka, mert túl sok volt az eső, másrészt újra kellett alapozni a területet, de “kapacitásbeli gondokkal” is meg kellett küzdeniük. Azt ígérik egyébként, hogy jövő hét végére elkészülnek.

Otthon nem Kővári a főnök 

A három nagylány és a tízéves fiú jó csapatot alkotnak Kővári Jánoséknál (ÖPE), ,de néha gondot okoz a nagy demokrácia, ha ütköznek a programok, vagy nem tudják eldönteni, hová menjenek. Ekkor jön az apai határozottság, ám odahaza az édesanya a főnök.

Ínyencségek Pécsen 

kreatív pécsi gasztronómia

A termelői piacok és a Kreatív Pécsi Gasztronómiáért Egyesület is sokat tesz azért, hogy Pécsen ne csak a rántott hús legyen a sláger, és ha valaki étterembe megy, az is igazi gasztronómiai élvezetben részesüljön. Őket mutattuk be.

A HVG már sejti, ki nyer

A lap szerint Páva Zsoltnak, Pécs fideszes polgármesterének nem kell aggódnia, miután várhatóan fölényesen győzni fog októberben is. A HVG úgy látja, nincs igazán erős ellenfele Pávának, sőt a baloldal Pécsett megosztott.