Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

Nem menekülhet az állatkínzó?

Múlt hét vasárnap kis híján halálra kínzott egy négy hónapos kiskutyát egy pécsi férfi Uránvárosban. A 24 éves I. Zsolt súlyos pszichés problémákkal küzd, a környékbeliek jól ismerik, több zárös ügye is volt már. Az állatkínzó ellen a Pécsi Rendőrkapitányság lopás vétség és állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Kosárra dobhatunk az utcán

A Kertvárosban és a Rókus dombon éptenek utcai kosárlabdapályákat Pécsett. Az első négy helyét már ki is jelölték: a Krisztina téren, a jelenlegi füves sportpálya helyén lenne kettő, a Rókus dombon pedig másik kettő. Jövő tavaszra készülhetnek el. Részletek IDE kattintva.

Mi lesz a Wildhorse-val? 

Nem lehet tudni, a vállalat vajon mikor akarja elindítani az uránbányászatot a Mecsekben, és a legújabb hírek szerint a szén elgázosításáról szóló projektjüknek már új gazdát kerestek.

Gyermekorvos indul a polgármesteri címért

A Forum Sopianae, az MSZP és az Együtt-PM közös jelöltje, Kovács Ágnes programjáról szólva kiemelte: polgármesterként az egészségügyi ellátás fejlesztését, például egy új, Kertvárosban megépíteni tervezett rendelőintézet létesítését, a kórházak, rendelők körüli ingyenes parkolás bevezetését indítaná el. Elképzeléseiről bővebben ITT olvashat.

Ingyen van a pécsi zene

A Bandcamp egy rendhagyó online zenebolt, ami főként kis, függetlenül működő zenekarok számára nyújt személyre szabható tárhelyet. Az ingyenesen használható oldalt több underground zenét játszó pécsi zenekar is használja. De vajon miért? 

Valóban egészséges, amit annak hiszünk? 

Az emberek szeretik abban a hitben ringatni magukat, hogy ami drágább, vagy bio élelmiszer az egyben egészségs is. Pedig sok esetben ez közel sincs így. A biokóla például hatalmas átverés, de van még tovább is. 

 

 

 

 

 

hirdetés
Hirdetés