14 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapElmondomKővári János ledér nőknek öltözött férfiakról ír

Kővári János ledér nőknek öltözött férfiakról ír

Az ÖPE-KDNP frakcióvezetője az LMBTQ-közösség önjelölt pécsi nemeziseként fogalmazott meg egy Péterffy Attila polgármesternek címzett indokolatlanul hosszú, de annál frusztráltabb nyílt levelet, amelyben többek között azt nehezményezi, hogy az idei Pécs Pride-ot a Pécsi Napokkal egy időben szervezik meg, de a „szélsőséges szexuális kisebbség” augusztus 19-ére tervezett „szexuális devianciát propagáló” Szivárványos Napjával is baja van. Szóval csak a szokásos Kővári-kontent, amit leginkább csak a KDNP maradék féltucatnyi rajongójának tudunk ajánlani, másnak nem. Íme:

Már a pécsi gyerekeket célozza az LMBTQ lobbi!

Amitől korábban féltünk, és amit a szélsőségesek letagadtak, az mára tény lett. Immár a pécsi kisgyerekeket is nyíltan kipécézte magának az LMBTQ lobbi, a baloldali városvezetés pedig asszisztál ehhez a háttérben és úgy tesz, mintha ehhez semmi köze nem lenne, pedig nagyon is van.

Hiába szólítottuk fel a pécsi melegfelvonulás szervezőit és a városvezetést arra, hogy ne a Pécsi Napok ideje alatt rendezzék meg ennek a szélsőséges szexuális kisebbségnek a nyilvános és botrányos ünneplését, fütyültek a pécsiekre, és nem változtatták meg az időpontot. Kiderült az is, az egészet előre egyeztették a városvezetéssel!

Emiatt a több mint kétezer éves városunkat elkordonozott belvárosban, elkordonozott Tettyén kénytelen majd ünnepelni több ezer pécsi, kicsik és nagyok egyaránt, miközben egy szélsőséges szexuális kisebbség foglalja el a fél belvárost és a Tettyét, majd „ünnepli meg a szabad szerelmet” a pécsiek pénzéből működő Zsolnay Kulturális Negyedben! A kiszivárgott tavalyi botrányos videó után pontosan lehet tudni, mi lesz ott a falak között. Felháborító hogy az önkormányzat tulajdonában lévő kulturális intézményben ezt ismét engedélyezik az idén is.

Most kiderült az is, nem elégednek meg ezzel! Úgynevezett Szivárványos Napot akarnak tartani augusztus 19-én Pécsett, a Civil Közösségek Háza Esze Tamás utcai helységeiben. Ide egészen kicsi gyermekeket is várnak, miközben dragqueen (vagyis ledér nőnek öltözött férfiak) „ruhakölteményeket” terveznek és állítanak össze, és minden erejükkel a szexuális devianciát propagálják majd a szervezők. Csakhogy ez törvénytelen, ellentmond ugyanis a Gyermekvédelmi törvénynek, amely tiltja a szexualitás népszerűsítését kiskorúak számára.

Felszólítjuk Péterffy Attila polgármestert, hogy mint a város első embere, és nem mellesleg a Civil Közösségek Háza tulajdonosa és legnagyobb támogatója, szerezzen érvényt a törvénynek, és ne engedje meg, hogy egy tévúton járó szexuális kisebbség tehesse rá a kezét a pécsi gyerekekre és formálhassa, befolyásolhassa őket. Polgármesterként, hivatali esküje is kötelezi arra, hogy betartsa és betartassa Magyarország alkotmányát és törvényeit. Tegyen is így végre!

Elvárom, hogy Péterffy Attila haladéktalanul cselekedjen, és elvárom, hogy erről részletesen tájékoztassa a pécsieket is.

Védjük meg a pécsi gyerekeket és ne engedjük, hogy egy radikális és szélsőséges szexuális kisebbség zsákmányai legyenek!

Kővári János
Összefogás Pécsért Egyesület elnöke

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő