5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletMinden jegy elfogyott a pécsi színház idei premierjére

Minden jegy elfogyott a pécsi színház idei premierjére

Érezhetően nagyon kiéheztek már a város színházrajongói arra, hogy ismét előadásra mehessenek a Pécsi Nemzeti Színházba. A június 5-i premierre, A miniszter félrelépre már nem lehet jegyet venni.

Hamar bebizonyosodott, hogy a pécsiek nagyon várták a színház megnyitását. Ahogyan azt korábban már a PécsMa is megírta,  június 5-én, A miniszter félrelép című bohózattal indulnak újra az előadások a Pécsi Nemzeti Színházban. Alighogy elindult a jegyértékesítés a színdarab június eleji premierjére, a színház szinte máris kitehette a „minden jegy elkelt” táblát. Ma kora délutánig ugyanis az összes belépőt eladták.

Aki esetleg lemaradt a jegyvásárlásról, annak sem kell kétségbe esnie, ugyanis a tervek szerint a Pécsi Nyári Színházban is látható lesz majd, és a Pécsi Nemzeti Színház őszi repertoárjába és bérletsorozataiba is bekerül.

Lipics Zsolt színházigazgató (balra) fogadta a premierre jegyet vásárló városvezetőket

A város vezetése is fontosnak tartotta, hogy támogassa a PNSZ újranyitását, így korábban Péterffy Attila polgármester, és Pécs három alpolgármestere, Bognár Szilvia, Nyőgéri Lajos és Ruzsa Csaba is megvásárolta saját jegyét A miniszter félrelépre.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő