Olyan önkéntesek jelentkezését várja a pécsi Élmény Tár csapata, akik szívesen segítenék a nehéz sorsú gyermekeket. A tanoda innovatív eszközei kinyitják a világot, és lehetőséget biztosítanak a fiataloknak.

Az Élmény Tár évek óta foglalkozik a Gyárvárosban élő hátrányos helyzetű gyermekek tehetséggondozásával és készségfejlesztésével, amelynek során alternatív pedagógiai és közösségi módszereket alkalmaznak.

A csapat most új Élmény Társak jelentkezését várja, akik gyakorlati tapasztalatot szerezve segíthetnek a tanodához forduló gyermekeknek. Február 13–16. között nyílt hetet tartanak az Álmos utcai központjukban, hogy az érdeklődők megnézhessék, mit jelent Élmény Társnak lenni. Aki csatlakozni szeretne, annak ki kell tölteni a jelentkezési lapot, majd egy interjún kell részt vennie, hogy a csapat még jobban megismerhesse. Jelentkezni február 20-ig lehet, a személyes beszélgetések pedig február 22-ig folyamatosan zajlanak. A felvételt nyert önkéntesek március elején egy rövid képzésen vesznek részt, ahol felkészülhetnek feladataikra.

Az Élmény Tárról és programjaikról további információ Facebook-oldalukon található.

Kiemelt képünk forrása: Élmény Tár honlapja

Hirdetés