Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

KÍNOS VAGY SEM A JEGES VÖDRÖS ŐRÜLET?

Erre a kérdésre kerestük a választ cikkünkben, ugyanis az Egyesült Államokból elindult őrület futótűzként terjed Magyarországon is. A szakértő szerint elérte célját a mozgalom. Hogy miért. Itt elolvashatja!

NEM MŰKÖDIK A HIVATALOS BŰNÜGYI TÉRKÉP

Legalábbis a lapunk által megkérdezett pécsiek bizonyosan nem látják, hol, milyen bűnesetek történtek a múltban. Megkérdeztük a rendőrséget is, hogy általános problémáról van-e szó.

MILYEN BOROKAT AD A KÖRNYÉK?

Megkérdeztük a Pécs környéki borászokat arról, mire számíthatunk. Nem rózsás a helyzet, de a mennyiséggel nem lesz gond. A lisztharmat ellen viszont a drága szerekkel sem tudtak hatásosan védekezni.

NÁLUNK NEM LESZ LAKATTILALOM

A világ több nagyvárosában már harcolnak a lakatolás ellen. Ezzel szemben a pécsi önkormányzat a város egyik attrakciójaként tekint a falakra. Ha kell, még bővítik is a szerelmesek kedvenc helyeinek számát. Részletek ITT!

ERKÉLYT FOGLALNAK A PÉCSI MUZSIKUSOK

A városházából szól ezentúl a zene, hogy Pécs sokszínű kultúrája e módon is megmutatkozhasson. Szeptemberben indul az őrület, amelyről pénteken tartottak sajtótájékoztatót.

FÉLNÜNK KELL AZ ŐSZÜLÉSTŐL 30 ALATT?

Az öregedés természetes folyamat, de mi a helyzet, ha ezt már 30 alatt elkezdődik? Pécsi szakemberrel rántjuk le a leplet.

CICASZEMEK HÓDÍTANAK ŐSSZEL

Megírtuk, hogy egy szakértő szerint mi lesz idén ősszel a tuti smink. Meg fog lepődni. Részletek ITT!