Hirdetés

A lakók kérésének megfelelően korszerűsítették a Fábián Béla utca burkolatát, több száz méteres szakaszon cserélték a kopóréteget.

Sorra javítják a rossz állapotú utcák burkolatait szerte a városban, részben a Városi Útfelújítási Program keretében, részben az önkormányzati képviselők saját finanszírozásában. Így történt ez a Fábián Béla utcában, amely több mint 300 méteres szakaszon újult meg a terület önkormányzati képviselőjének, Siposné Bikali Évának a képviselői keretéből.

– A lakók jelezték felém, hogy az útburkolat rossz állapotban van, szükség lenne a korszerűsítésre – mondta el Siposné Bikali Éva. – Amint arra lehetőség adódott, megkezdtük a szükséges munkálatokat. Az útalappal nem volt probléma, a kopóréteg viszont töredezett, így ezt javították ki a napokban a Biokom NKft. munkatársai.

A képviselő hozzátette, ez csak a felújítás első üteme volt, hiszen tervei között szerepel, hogy jövőre a visszamaradó útszakasz is új burkolatot kap. Nem ez az első alkalom, hogy így jár el: az Endresz György utca korszerűsítése is két ütemben valósult meg, amelyet szintén a képviselői keretéből finanszírozott.

Hirdetés