16 C
Pécs
szerda, május 1, 2024
KezdőlapHírzónaStrandrendőrség Szigetváron

Strandrendőrség Szigetváron

A Szigetvári Rendőrkapitányság az előző évek hagyományaihoz híven a 2013-as strandszezonban is működteti a strandrendőri szolgálatot – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A beosztott állomány a nyári meleg beköszöntével hétvégenként a Szigetvári Gyógyfürdő területén, valamint az annak szomszédságában található Várnál és a körülötte lévő Vársétányon lát el gyalogos és kerékpáros szolgálatot.

A belváros forgalma a gyógyfürdő és a történelmi városrész felújítását követően nagymértékben nőtt, ezért a rendőrség a pihenni, szórakozni érkező személyek és értékeik fokozottabb védelme érdekében indította útjára a programot. A gyógyfürdő üzemeltetője a strand területén egy pavilon felállításával járult hozzá az egyenruhások megjelenéséhez.

Az ide látogató turisták örömmel fogadják és megnyugvással veszik tudomásul, hogy amíg ők a jól megérdemelt szabadságukat töltik, értékeikre akkor is vigyáznak, azonban ezúton is felhívjuk a figyelmet arra, hogy a parkolóban álló gépkocsiban értéket jól látható helyen ne tároljanak, a fürdő területére nagyobb összegű készpénzt, ékszereket ne vigyenek magukkal. Az értékeiket mindig a fürdőzéshez használt medencéhez lehető legközelebb – ahonnan még szemmel tudják tartani – pakolják le.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő