Hirdetés

A „pécsi Csodák Palotájaként” ismert Labor Játechtér a Zsolnay Kulturális Negyed természettudományos játszóháza, ahol a fizika és a szórakozás szoros egységet alkot. A téli akció keretében most 50 százalékos kedvezménnyel látogatható!

A Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában található Labor – Játechtérben a látogatók kedvükre kísérletezhetnek és megérinthetik a tudományt, a legkülönfélébb természettudományos törvényekbe pillanthatnak be úgy, hogy saját bőrükön tapasztalják meg a hatását. A játék közben persze érdemes elolvasni az ismertetőket, amelyek a folyamat tudományos hátterét mutatják be.

Népszerű játék a repülőgép-szimulátor, amit párban is kipróbálhatnak az amatőr pilóták. A legnépszerűbb attrakció a lézeres akadálypálya, ahol sűrű lézersugarak kusza vonalában kell átjutni egy három méter hosszú folyosón anélkül, hogy a lézernyalábokba érne a próbálkozó.

A fizikai kalandozások után a konzolos játszóház részen pihenhetjük ki magunkat, itt az elmúlt 30 év legjobb videójátékai próbálhatók ki.

Érdemes kihasználni a téli akciót: 2020. március 1-ig a Labor-JátechTér féláron látogatható egyéni látogatóknak és csoportoknak is!

További részletekért kattints ide.

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét