Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

MARAD A LÓ ÉS MARADNAK A TALÁLMÁNYOK NOVEMBERIG

A nagy érdeklődés és a várható turista és diákforgalom miatt meghosszabbították az évtized tárlatának nyitva tartását. Október utolsó napján zár csak a Leonardo

HÉTFŐTŐL ÁTSZABJÁK A MENETRENDET

Megint jönnek az újdonságok, ismét szokni kell a változásokat. A fonódó hálózatot folyamatosan csiszolják a pécsiek kéréseinek megfelelően.

ÉVI NÉGYMILLIÁRDOT KÖLT PÉCS OKTATÁSFEJLESZTÉSRE

Csizi Péter alpolgármester azt mondta, évente 4 milliárdot költ a város a sulikra. Az eddigi fejlesztéseket tovább folytatják, ígérte meg a csütörtöki szakmai tanévnyitón.

MÉG GYŰJT A BALOLDAL

Bár Kovács Ágnes, a baloldal polgármesterjelöltje csütörtökön reggel már azt hirdette, hogy megvan minden ajánlás az induláshoz, egyelőre sem a jelöltek, sem az ő ajánlásaival kapcsolatban nem keresték meg a választási irodát. Egyelőre Pécsen egyetlen szervezet végzett és adta be az íveket. A Fidesz.

BÖRTÖNBE KERÜLHET A VOLT PÉCSI TEMETŐIGAZGATÓ

Az ügyész letöltendőt kér a szocialista városvezetés alatt igazgatóként dolgozó temetővezetőre, R. Ernőre. Őt és társát azzal vádolják, hogy 2007 és 2009 között összesen 56 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a pécsi temetkezési cégnek koporsók beszerzése, építési munkák és egyebek mellett autóvásárlás kapcsán.

TE IS LEHETSZ FOTÓMÁGUS

Mutatunk pár trükköt, hogy az ideinél jobban sikerüljenek a fotók a nyaralásokról is. Még profi gép sem kell mindegyik fogáshoz.

TÚLÉLNI A KOLESZT

Van egy pár dolog, amire érdemes figyelnie egy friss húsnak a kollégiumban. De még az öregek is elleshetnek pár túlélési trükköt. Itt gyűjtöttük össze őket.

hirdetés

Hirdetés