hirdetés

Gyimesi Gábor a régi Meszesen élne

 • nyomorult pécsi

  Nos, elkerülhetne innen sok minden. A Feketegyémánt tér 3-ban a második emeleten szinte minden éjjel az életéért sikoltozik egy néni, mert valami rokona veri, kínozza. Nem kicsit, nagyon. Ma hangot adtam a nemtetszésemnek, egy ladás – valami rokon – halálosan megfenyegetett. Aki egyébként soha-soha ez előtt itt meg nem fordult . Jó, közeleg a nyugdíj, biztosan van oka a “rokonlátogatásnak”.
  Szép. A nénit előbb-utóbb agyonveri az, aki ezt éjszakánként teszi.
  Engem is előbb-utóbb eltesznek láb alól.
  Hiába könyörögtem, kértem segítséget lakáscsere-ügyben, csupán odáig jutottam, hogy az egyik alpolgármester “szociális” kollégája ezerszer elmondta, a dr. Varga Pál Józsefné engem gyűlöl (nem tudom miért, hisz nem is ismer), és rendezni kellene a nemi életem. Mármint a “segítőm” szerint. No meg gondolom, az ő közreműködésével… Le is vezette, hogy ez milyen ideális lenne, hisz neki ez természetes. Hát nekem nem.
  Na ez volt a “nagy” segítség. Mindegy. De szeretném, ha valahol tudná Pécs, hogyha eltesznek láb alól egy nőt, miért is:
  1. Nem házasodtam be.
  2. Nem születtem be.
  3, Nem adtam el a testem, pláne nem a lelkem.
  4. Dr. Varga Pál Józsefné utál – nem tudom miért. Ő megoldja a Magtár utca sorsát. De a tisztességesen fizető állampolgárokat a halálba küldi. Szép… Én is örülnék a Nagy Lajos király útja 12-ben egy lakásnak! Mert Valika kollégájának kiutalt ott egyet… Miért nem a Feketegyémánt téren? Felesleges a kérdés, úgyis tudja mindenki az okát. Nagy Laci, cseréljünk! Te azt mondtad anno jó hely ez. Gyere ide. Én meg megyek a belvárosba!
  Most nyomorgok, és félek.
  Kérek mindenkit, aki csak ici-picit együtt érez velem, jöjjön el a temetésemre. Már gondoskodtam arról, hogy ha ez bekövetkezik, nyilvános legyen minden adatom, így mindenki tudni fogja ki voltam,. és – talán – halálom segít majd azon, hogy valami változás legyen már! Akkor már minden mindegy, a síron túlról elmesélek mindent! Szóról szóra leírom, és felolvastatom.

 • kíváncsi

  vagyok, hogy a biztonsági szempontokat mellőző trafik törvény alkotójának erről mi a véleménye: ÉLETVESZÉLYBEN AZ EGY SZEMÉLYES BE NEM LÁTHATÓ TRAFIKOSOK!
  NEMZETI DOHÁNYBOLTOK
  KI VÉDI MEG AZ ALKALMAZOTTAT?
  SAJÁT MAGA, HA TUDJA. RÉGEBBEN ÍRTAM, HOGY KIEMELT KOCKÁZATÚ AZ ÍGY KIALAKÍTOTT DOHÁNYBOLT.
  SZAKSZERŰTLEN, NINCS MECHANIKAI VÉDELEM!!!
  KAMERA A MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYT RÖGZÍTI, NINCS PREVENTÍV MEGOLDÁS. ÉRTI VALAKI???
  AZ ALKAMAZOTTAT A VÁSÁRLÓTÓL BIZTONSÁGOS MECHANIKAI VÉDELEMMEL EL KELL VÁLASZTANI.
  AMÍG EZ NEM TÖRTÉNIK MEG , ÉLETVESZÉLYBEN DOLGOZNAK. (MINIMÁLBÉRÉRT, TERMÉSZETESEN)