hirdetés

Újabb buszok jönnek szeptemberig

 • pécsi

  Remélhetőleg az újonnan érkező buszokból már nem fogják kispórolni az elektromos járatszám kijelzőt! Mert az utoljára érkezettekbe sajnos már nem került. Elég vicces az új buszokon a festett táblán keresni,hová is megy a busz!

 • kérdező

  Nekem ezzel a színnel sem lenne bajom, csak egységes lenne, ottvan a plasma midibusz a Jászkun volán színeiben, a régi ikarusok és régebbi mercik a kék-fehér színekbe, az újabb mercik meg a sárga-kék színekkel, van 2 sötétkék és 2 citrmsárga credo, +6 skyblue színű.

 • Egy pécsi lakos

  Szép…
  Hitelre-hitelt.
  Ha jól emlékszek azért jött létre a Tüke hogy tehermentesítse az eladósodott PK-t.
  Ha felveszünk hitelre-hitelt akkor a Tüke nem fog eladósodni?
  Amúgy lassan már az első generációs Merciket is le kéne cserélni mert azok se épp a megbízhatóságukról híresek (lásd: 2008-as kertvárosi baleset,zsolnay-szobori műszaki hiba).
  Ebben az időben azokat záratnám be ezekbe a kazánokba,akik anno elképzelték hogy ezek Pécsre való buszok…

  A flottafestést én is támogatom,maradhatna a megszokott Kék-Sárga (pécsi) színezés.

 • kertvárosi

  gyanakszom, hogy mivel ezeket a Credokat béreljük most, ezért nem lesznek átpingálva… de ha már TükeBusz VESZI a buszokat, és nem csak bérleti-szerződéssel, valószínűleg valami normális flottaszínt kitalálnak… már csak azért is mert, amik most futnak tarlós-kék Credo-k, azok eredetileg a Fővárosba mentek volna, csak aztán nekik nem kellett… így a Credo legküldte őket hozzánk BKK-kék színben :DDD

 • kérdező

  És az új buszok (25 szóló credo és a továbbí 40 csuklós) is ilyen kékek lesznek vagy csak ez a 6? És a régebbí mercedesek is átleszek festve?

 • Hannoval

  Kedves Pécsiek!

  Szeretném a segítségüket kérni a szakdolgozatom írásához, a következő linken található kérdőív kitöltésével ami a pécsi EKF-ről szól. Segítségüket előre is köszönöm.
  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/663557482/