hirdetés

63 kamera lesz Pécsen

 • misina

  Volna pár ötletem hova kellene kamera…Vasútállomás,Meszes,Szabolcs,Hősök tere,Vásárcsarnok…

 • feri

  Szerintem a polgárőröknek több pénz kellene mint amit adnak majdnem többet csinálnak mint a rendőrök…… Nem csak most kell a polgárőröket támogatni hanem mindig !!!!! És egy kis tiszteletet mert saját szabadidelyükből csinàlják és ezért nem kapnak pénzt sőt saját pénzből tankolnak meg ruházzák magukat elég szomoru h nem finanszirozzák ezt nekik legalább !!!!

 • Polgár

  Bándy Kata gyilkosa egy idióta. Volt.

 • Mr.Hóhányó

  Érdekes 4 év alatt nem volt annyira fontos a közbiztonság,mit akarnak itt 63 kamerával, több szögből lehet majd látni ,hogyan ölik meg az újabb Bándy Katát???Mire föl erősítik meg a polgárőrséget ,múltkor elhaladtam az egyik mellett este és épp telefonon azt beszélte(ráadásul egyenruhában) a haverjával ,hogy jöjjön le fröccsözni.Bűnmegelőzési célra egymilla?Egy hét alatt elmegy ez az összeg + ismerve a tettrekész rendőrség jellemét el is tüntetik a zsebükben hamar.Hol az ipar ,hol a bánya,hol van az egykor virágzó város???Az egyetem meg a túristák édes kevés ahoz,hogy élhető hely legyen Pécs.Nem jósolok neked nagy jövőt Zsoltika!

 • szigorúan magánvélemény

  Távol álljon tőlem, hogy meg tudjam állapítani, hogy elégséges-e a 63db kamera – szerintem amúgy nem – de mindenesetre erre a fejlesztésre már szükség volt. Az tény, hogy olyan “kampányszagú” a történet, miért nem tavaly vagy azelőtt került erre sor. Csak érdekességképpen a Somogy megyei Enyingen ( lakossága kb 3200 fő ) 20 ( igen húsz ) térfigyelő kamera lesz. Úgy gondolom ezt a megkezdett irányt van még hová fejleszteni.
  http://feol.hu/hirek/terkamerak-enyingen-1596852

 • kár

  Kár, hogy csak a kampányban találja felháborítónak a közbiztonsági helyzetet. Nem kéne önkormányzati lakásban pátyolgatni a bűnözőket, nem kéne betelepíteni őket az adófizetők pénzéből oda is ahol még nincsenek.

 • Lol

  Reakcióidő? Pff, kampánybullshit!

 • Békés

  Javaslom sötétedés után a belvárost. De nem karhatalommal lehetne a sok szerencsétlen hajléktalant, erőszakos kéregetőt távoltartani hanem munkahelyekkel, a tehetetleneket ellátással. A harcikutyákon meg a szájkosarat meg kéne követelni.