hirdetés

Szárszón égett meg a fiú

 • zekky

  Tisztelt Névtelen !

  A bűnügyi technika ma már kezd oda elérni, hogy sok dolgot meglehet állapítani az eseményekből. Így például azt is, hogy ebben az esetben a cselekményt, eseményt okozhatta -e külső erő,illetve behatás más néven idegen kezűség . Az tény, hogy szomorú az eset de mindaddig nem szabad vádaskodni semmilyen irányban amíg nem ismertek a körülmények, így az indíték, motiváció és persze a nyomozat több összetevőjének hányadát. Hogy eddig nem került napvilágra annak is lehetnek okai, így például a gyors és eredményes nyomozás érdeke, ahol az esetleges bűncselekmény vagy cselekmény helyszínét még sértetlenül tudják vizsgálni. És persze ezek csak az alapok ahhoz, hogy egy ilyen vagy hasonló események idő előtt a sajtó segítségével túlerősödve napvilágot látva rémhírré változnak át.
  Ezeket olvasva remélem kicsit sikerült érthetőbbé és láthatóbbá tenni, hogy mért nem adtak hírt eddig a nyomozó hatóságok.

  Tisztelettel egy nyomozó / más megyéből /

 • azta

  Kedves Pécsma!

  Nem túl fair, hogy szóvá teszem, hogy ellentétes információkat jelentetnek meg a cikk kapcsán. Hol Szárszó, hol Szemes szerepelt. A cikket kijavítják, engem meg törölnek. Normális hírportálon elnézést kérnek és javítanak!

 • Puficsibe

  Biztos spontán öngyulladás volt mint a South Parkban, vagy feltűntek Pataky ufói és odapörköltek a csávónak… 😉

 • Névtelen

  Mióta zárható ki az idegenkezűség egy összeégett halotton? Elárulja valaki, hogy lehet ezt ilyen hamar ilyen egyértelműen kizárni? Főleg, hogy nem is tudják mi történt.

 • mavos

  szemesen van MÁV üdülő???

 • SA4M

  A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a férfi ellen rémhírterjesztés miatt eljárást indított??!

  Ezen az alapon az összes újságíró ellen eljárást lehetne indítani.

 • NEUTRAL

  Régebben úgy a 60-as években ezt “suttogó propagandának ” hívták , de ez mindig sikeres lesz amíg világ a világ .Különben meg amíg a mainstream média fertőzi az embereket ,addig rengeteg hír el sem jut hozzánk , vagy csak elferdítve próbálják belemosni agyunkba !

 • Annamari

  Hamarosan valszeg az derül, ki, hogy nem az eredeti híresztelés volt a kamu, hanem a rendőrségi cáfolat, amit csak taktikai okból dobtak be az amúgy is hiszterizált bűnügyi helyzet okán. Milyen vicces ez a skizofrén, posztmodern infotársadalom! Annyi forrás, hivatal és vélemény létezik egyszerre, hogy tényleg nem lehet tudni, hogy mi a valós és mi a fikció.

 • Névtelen

  Sajnos az a helyzet,hiába cáfolja a rendőrség de tényleg meghalt a fiú..

 • vanazúgy

  az a baj, hogy sokszor nem is lehet már tudni, hogy mi az igazi hír és mi a rémhír, mert ami valóban megtörténik, az sem jut el, vagy nem úgy, ahogy történt az emberekhez.Az pedig világos, hogy miért érdekel mindenkit, nyilván szeretné mindenki tudni, hogy mi történik körülötte, mire kell számítania, ha van, amire esetleg fel lehet készülni.