13 C
Pécs
hétfő, május 6, 2024
KezdőlapHírzónaAranyfényben úszó díj a Zsolnaynak

Aranyfényben úszó díj a Zsolnaynak

Bár bizakodtak, mégis meglepetésként érkezett a hír, hogy fél éven belül újabb országos online szakmai díjat hozott el Pécsnek a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. kommunikációs divíziója.

Az év honlapja cím után az év legjobb Facebook oldalának járó díjat, az egyik mérvadó közösségi médiaoldal, a Social Times.hu Golden Like díját kapta meg a Zsolnay-negyed Facebook oldala.

Ezt írják a méltatók:  „Mondhatni, hogy olyan a profilkép és a borítófotók, amilyet a Facebook fejlesztői elképzeltek. Olyan aloldalak és tartalom jellemzi, ami egy kulturális központhoz illik. Rendszeresen pinelnek és highlightolnak posztokat. A tartalom élményekről szól, amelyek által a rajongók megismerhetik magát a központot is. Az adminok munkájának eredménye, hogy egy lokális érdekeltségű oldalhoz képest nagy számú és jó közösség jött létre, amely igazán rajong az oldalért.”

A helyezés azért különösen fontos, mert olyan, a megjelenésükre rengeteg pénzt áldozó, nagy márkákat előztek meg a pécsiek, mint a TESCO, a Tic-Tac, az Avon, vagy például a Cinema City.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő