Focimeccs miatti útlezárások

A Pécsi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy labdarúgó mérkőzés miatt forgalmi rend változás lép életbe hétvégén Pécsett.

hirdetés

November 17-én, szombaton 16.30 és 21.00 óra között a Szántó Kovács János utca Szigeti út – Stadion utca közötti szakaszát, valamint a Szigeti út Szántó Kovács János utca – Acsády utca közötti szakaszát teljes szélességében lezárják. Ebben az időszakban a Stadion utca a Szántó Kovács János utca felől az Acsády utca irányába egyirányú lesz. Terelőútvonal a 6-os számú főközlekedési út.

A labdarúgó mérkőzés biztosításának időpontjában a forgalomkorlátozást az útlezárások helyszínén forgalomterelő táblák jelzik, illetve forgalomirányító rendőrök segítik a közlekedést.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatosan közlekedjenek. A fenti helyszíneken az aktuális forgalmi rendet és az ott forgalmat irányító rendőrök utasításait maradéktalanul tartsák be, hiszen ők a lakosság érdekében végzik munkájukat.