Hétvégén startol a Fotoplus Fotoshow!

2017. szeptember 17-én vasárnap fotósokkal telik meg a Tudásközpont: 10.00 és 18.00 óra között kerül megrendezésre a Dél-Dunántúl legnagyobb fotós kiállítása, a Fotoplus Fotoshow!

hirdetés

Amatőr, profi, kezdő, haladó – mindegy milyen szinten is vagy jelenleg a fotózás területén, itt mindenki megtalálja a neki szóló programokat!

Nikon, Canon, Pentax és sok más márka, akik standdal várják a rendezvényre a látogatókat. A résztvevők megtekinthetik a márkák termékújdonságait, de akár szakmai tanácsot is kérhetnek a márkák szakértőitől.

A szakma legnagyobbjainak előadásaival, fotósétákkal, valamint a vezető márkák újdonságai mellett ingyenes Nikon és Canon szenzortisztítással is készülnek.

A rendezvényen olyan népszerű és elismert fotósok, mint Nánási Pál és Nick Driftwood is megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel, de meghallgathatunk előadást asztro-, esküvő-, étel-, portré- , műtermi- és utazófotózás témákban, valamint részt vehetünk fotósétákon is.

Egy biztos, a Fotoshow-n a család összes tagja talál magának érdekfeszítő programokat. Az édesanyákat és gyermekeiket egy kreatív sarok is várja, ahol a kicsiket színezőkkel szórakoztatják, amíg az anyukák kényelmesen rendezgethetik a családi fotókat. Ha elhozzák az elmúlt évek fényképeit, biztosítják az ollót, a ragasztót és egyedi albumkínálatukat, hogy minden emlék a helyére kerülhessen.

Regisztrálj most a Fotoshow-ra ide kattintva és a belépéskor ajándékkal várnak!
A fotósétákon és előadásokon való részvétel limitált, külön regisztrációhoz kötött.

(x)